Fotbal intern

Gigi Becali, ofertă la TV pentru puștii de la U21: ”Plătesc clauza de 7 milioane de euro”

25.06.2019 | 20:46
Gigi Becali oferta la TV pentru pustii de la U21 Platesc clauza de 7 milioane de euro

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a făcut o ofertă la TV pentru unul dintre puștii de la echipa națională U21 a României, după ce acesta a impresionat în faza grupelor. ”Tricolorii” au uimit lumea fotbalului cu rezultatele obținute până acum la turneul final, acolo unde au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Anglia, Franța și Croația și s-au calificat în premieră în semifinale.

Gigi Becali, ofertă la TV pentru puștii de la U21: ”Seamănă cu Verratti”

”Singurul jucător a cărui clauză mă gândesc să o plătesc e Cicâldău. Are șapte milioane de euro. Nu îl lasă impresarul să schimbe clauza. Dacă îl vând pe Florinel Coman sau pe Man, mă gândesc să îi plătesc clauza de reziliere. Seamănă cu Verratti”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, despre posibilitatea de-al oferta pe mijlocașul Alexandru Cicâldău de la U Craiova.

”Puteam să iau mulți jucători. Puteam să-l iau gratis pe Pașcanu acum un an și jumătate. Pe Nedelcearu puteam să dau 1 milion când era la Dinamo, dar mi-au spus specialiștii că e prea lent. La atacanți puteam să-l aduc pe Adrian Petre cu 500.000, am negociat cu ei acum și vor trei milioane acum. La ce echipă avem de la mijloc în sus cred că batem Germania. Nu cred că mai pot să-l iau pe Ianis. Olaru nu m-a încântat”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului despre jucătorii naționalei de tineret.

Alexandru Cicâldău în duel pentru balon cu Matteo Guendouzi în meciul România – Franța de la Euro 2019

Curg ofertele pentru Alexandru Cicâldău

FANATIK a aflat luni că două clubului importante din Ligue 1, Olympique Lyon și OSC Lille, sunt interesate de de transferul mijlocașul Alexandru Cicâldău, care a ajuns la U Craiova în urmă cu un an. Atunci, oltenii au plătit un milion de euro pentru aducerea sa de la FC Viitorul, dar Gică Hagi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puâin de un milion de euro.

Informația oferită de FANATIK a fost confirmată în presa italiană de impresarul Virgil Colfescu, care a spus că în acest moment Alexandru Cicâldău are pe masă mai multe oferte, printre care de la Olympique Lyon și Standard Liege. Clauza de reziliere a contractului pe care Alexandru Cicâldău o are cu U Craiova a fist iniţial de cinci milioane de euro, dar între timp, conform unor surse, ea ar fi crescut la opt milioane de euro.