News

Ce i-a spus Loredana mamei sale după ce a ucis-o pe Alina, la Mangalia: ”Nu era violentă”

S-a aflat ce i-a spus Loredana mamei sale după ce a ucis-o pe Alina. Femeia, distrusă după această crimă, a povestit în lacrimi despre cazul de la Mangalia.
08.08.2023 | 18:08
Ce ia spus Loredana mamei sale dupa ce a uciso pe Alina la Mangalia Nu era violenta
S-a aflat ce i-a spus Loredana mamei sale, după ce a ucis-o pe Alina, la Mangalia. Sursa foto: Observator News / captură Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana, suspecta crimei de la Mangalia, a încercat să ascundă cumplita faptă de care este acuzată și în fața mamei sale. Îndurerată după această dramă, femeia povestește ce a discutat cu fiica ei.

S-a aflat ce i-a spus Loredana mamei sale, după ce a ucis-o pe Alina, la Mangalia

Continuă să apară noi informații după tragedia petrecută în weekend pe litoral, acolo unde o crimă cutremurătoare a avut loc în camera unui hotel din stațiunea Saturn.

ADVERTISEMENT

Marți, 8 august, mama Loredanei a rupt tăcerea după drama de care ar fi responsabilă fiica ei. Mama suspectei de crimă spune că este terminată. Nici acum, la câteva zile de la evenimentul din Mangalia, ea nu își poate explica ce s-a întâmplat între cele două, mai ales că erau prietene din copilărie și crescuseră împreună.

Șocată și cu ochii în lacrimi, femeia a declarat că a vorbit cu Loredana chiar în ziua crimei. Aceasta dezvăluie că fiica ei i-a spus că Alina a căzut pe scări şi nu a amintit nimic despre crimă.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu ea. A zis că Alina a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată.

S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră“, spune femeia, citată de Antena 3.

ADVERTISEMENT

Ce le-a spus Loredana anchetatorilor după ce a ucis-o pe Alina

În prezent, tânăra care a comis crima este arestată preventiv pentru 30 de zile. În fața anchetatorilor, Loredana a spus că între ea și Alina a izbucnit o ceartă deoarece colega ei de cameră și-ar fi înșelat iubitul. Suspecta crimei spune că nu ar mai fi vrut să o acopere.

În urmă cu câteva săptămâni, cele două bune prietene, Alina și Loredana, ajunseseră la mare pentru a munci și a câștiga bani, pe perioada verii. Ele erau angajate cameriste la un hotel din Saturn.

ADVERTISEMENT

Cum timpul trecea, între ele au început să apară tensiuni. Criminala ar fi invocat faptul că victima își înșela iubitul și îi cerea să mintă pentru ea. În cele din urmă, în weekend, lucrurile au degenerat. Loredana i-a tăiat gâtul Alinei, apoi a băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc și a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită de un pescar.

ADVERTISEMENT