News

Ce i-ar spune mama Luizei criminalului din Caracal dacă poliția o va lăsa să stea de vorbă cu el

29.07.2019 | 19:27
Ce iar spune mama Luizei criminalului din Caracal daca politia o va lasa sa stea de vorba cu el

Luni, 29 iulie, este o zi importantă pentru ancheta ce vizează crimele din Caracal, întrucât oamenii legii vor realiza astăzi împreună cu Gheorghe Dincă reconstituirea modului în care bărbatul în vârstă de 66 de ani le-a ucis pe cele două tinere.  În fața casei omului ce a îngrozit întreaga țară cu faptele sale, se află și mama Luizei, una dintre fetele care au pierit în mâinile criminal.

Mama Luizei a mărturisit ce i-ar spune criminalului

Vizibil marcată de această tragedie fără margini, mama adolescentei de 19 ani sechestrată, violată și ulterior omorâtă de fostul mecanic auto, a găsit cu greu puterea de a vorbi în momentul în care a fost chestionată pe această temă. Femeia a dezvăluit, însă, cuvintele pe care i le-ar adresa călăului fiicei sale, dacă ar ajunge față în față cu acesta.

Atât aș vrea să-l întreb, pentru ce și dacă e sigur. Pentru ce au greșit două copile, 18 și 15 ani?”, a declarat Monica Melencu, cea care se afla de o lună la muncă în Anglia, atunci când a aflat de dispariția Luizei.

Luiza Melencu, una dintre victimele criminalului din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro
Luiza Melencu, una dintre victimele criminalului din Caracal. Sursa foto: adevarul.ro

Mama Luizei susține că nu știe dacă fiica sa trăiește sau nu

Totodată, mama Luizei Melencu a mărturisit că mass-media este singura sa sursă de informare în aceste momente, întrucât anchetatorii „au uitat” să o informeze în privința uciderii fiicei sale, mai ales că Gheorghe Dincu a recunoscut crima.

Am auzit la televizor, nu ne-a anunțat nimeni, din partea legii nu ne-a spus nimeni nimic. L-am sunat dimineață pe domnul Vasilescu, inclusiv ieri, după ce am aflat urâta veste, dânsul a spus că înainte cu două minute a aflat și el și i-am spus: mulțumim frumos că ne-ați ajutat în legătură cu cazul fiicei mele. «Îmi pare sincer rău», asta mi-a spus”,a  mai spus Monica Melencu, precizând că a fost pentru prima dată când Luiza a preferat să meargă la ocazie.