Life

Ce nume a ales Pepe pentru băiețelul lui! Cântărețul a făcut o alegere inedită

Pepe a ales numele băiețelului născut de Yasmine Ody. Cum îl va chema pe micuț, primul băiat al artistului. Acesta a făcut o alegere evidentă, spune el.
08.06.2022 | 09:48
Ce nume a ales Pepe pentru baietelul lui Cantaretul a facut o alegere inedita
Ce nume a ales Pepe pentru băiețelul lui! Cântărețul a făcut o alegere inedită. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe a devenit tătic pentru a treia oară, dar pentru prima dată este fericitul părinte al unui băiețel. Tocmai acesta poate fi un motiv pentru numele ales de cântăreț pentru cel mic.

Ce nume a ales Pepe pentru băiețelul lui

Pepe a ales numele băiețelului său. Yasmine Ody a născut un copil care a primit nota zece la naștere, artistul fiind fericitul tătic al unui băiețel.

ADVERTISEMENT

Numele acestuia va fi … Pepe! Cântărețul a decis să își ducă mai departe numele de scenă, astfel că micuțul născut îi va purta pseudonimul de pe scenă. Numele real al lui Pepe este Nicolae – Ionuț Pascu.

De altfel, artistul știa de când a aflat că o să aibă un băiețel ce nume vrea să îi pună copilului pe care l-a făcut alături de Yasmine Ody. Mai mult, acesta spunea că nu putea să aleagă o altă opțiune, spunând chiar că este un nume modern.

ADVERTISEMENT

Dacă este cineva care ar trebui să își numească copilul Pepe, atunci el este cel mai potrivit, spunea artistul la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! ”, declara artistul.

ADVERTISEMENT

Pepe are o relație cu Yasmine Ody

Pepe a început o relație cu Yasmine Ody, mama copilului său, acum un an. Lucrurile au evoluat repede între ei și iată că acum și-au primit pe lume primul lor copil.

Cântărețul a făcut fericitul anunț chiar pe scenă, deoarece a vrut ca fanii să se bucure pentru el.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe, pe scenă.

Yasmine Ody este un model și makeup artist care l-a cucerit pe Pepe după divorțul acestuia de Raluca Pastramă.

ADVERTISEMENT
Tags: