Fotbal international

Ce prime au jucătorii FCSB dacă trec de Rapid Viena: „Scrie în contract”

30.08.2018 | 21:45
Ce prime au jucatorii FCSB daca trec de Rapid Viena Scrie in contract

Jucătorii FCSB joacă nu numai pentru calificarea în grupele Europa League, ci și pentru un premiu destul de important pentru nivelul fotbalului românesc. Ei au promise prime de peste 20 de mii de euro în cazul unei calificări în grupele celei de-a doua competiții din Europa.

“Fiecare are în contract 20-30.000 de euro. Nu le dau decât primele din contract. Am auzit şi de prime de 100.000 de euro, dar nu e adevărat”, a spus Becali în cadrul unei emisiuni televizate. Reacția lui Becali a venit și după ce căpitanul FCSB, Florin Tănase, a discutat despre miza enormă pe care această calificare o are pentru bugetul roș-albaștrilor: „Trebuie să fim organizați pe tot parcursul meciului, să nu ne pierdem capul, pentru că dacă vom primi gol, va fi foarte greu. Dar de marcat sunt convins că o să reușim să dăm goluri. Este o miză foarte mare, este în joc și bugetul clubului. S-a mai întâmplat asta și anul trecut, după acel 2-2 acasă cu Plzen. Dar eu sunt foarte optimist și cred că vom întoarce rezultatul.”

Primele jucătorilor FCSB dacă trec de Rapid Viena, la o treime din cele de anul trecut

În sezonul precedent FCSB a jucat în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde trupa lui Nicolae Dică a fost eliminată de Sporting Lisabona. Atunci, Gigi Becali le-a promis jucătorilor săi o primă mult mai consistentă: „Dacă trec de Sporting au în contract. 120.000, 100.000. Și cei care nu au… asta e prima. Chiar dacă nu au în contract vor primi la fel. Cine nu are în contract va fi primi 100.000 prima dacă trec de Sporting”, dezvăluia anul trecut patronul celor de la FCSB.

Partida dintre FCSB și Rapid Viena din preliminariile Europa League se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis și pe FANATIK.RO.