Fotbal international

Florin Tănase, înainte de FCSB-Rapid Viena: „Este în joc bugetul clubului”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 29.08.2018 | 13:50
Florin Tănase a vorbit înainte de FCSB-Rapid Viena

Florin Tănase a comentat partida retur din duelul dintre FCSB și Rapid Viena, din preliminarii Europa League. Căpitanul roș-albaștrilor a discutat despre miza imensă pe care această partidă o are.

Florin Tănase crede că meciul are o importanță foarte mare pentru bugetul formației lui Dică în sezonul viitor: „Ne așteaptă un meci foarte dificil mâine, cu o echipă destul de valoroasă, bună pe tranziția pozitivă din ce am văzut eu la televizor. Trebuie să fim organizați pe tot parcursul meciului, să nu ne pierdem capul, pentru că dacă vom primi gol, va fi foarte greu. Dar de marcat sunt convins că o să reușim să dăm goluri. Este o miză foarte mare, este în joc și bugetul clubului. S-a mai întâmplat asta și anul trecut, după acel 2-2 acasă cu Plzen. Dar eu sunt foarte optimist și cred că vom întoarce rezultatul.”

Florin Tănase compară meciul FCSB-Rapid Viena cu duelul împotriva Valenciei

Mijlocașul FCSB a povestit că a fost în tribune la partida istorică împotriva Valenciei, dar nu vrea să ajungă contra austriecilor la loviturile de departajare: „La meciul cu Valencia eu chiar am fost pe stadion. Sperăm să facem un joc la fel de bun cum au făcut și cei din trecut și să facem milioanele de steliști fericiți. Nu trebuie să ajungem la penalty-uri. Sperăm să câștigăm în 90 de minute”. 

Partida dintre FCSB și Rapid Viena din preliminariile Europa League se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis și pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!