Life

Ce s-a ales de călugărița care a uimit pe toată lumea câștigând Vocea Italiei. Cristina a renunțat la credință și e de nerecunoscut

Ce s-a ales de călugărița care a câștigat emisiunea Vocea Italiei în anul 2014. Cristina a renunțat la credință și e de nerecunoscut.
25.08.2023 | 07:48
Ce sa ales de calugarita care a uimit pe toata lumea castigand Vocea Italiei Cristina a renuntat la credinta si e de nerecunoscut
Ce s-a ales de călugărița care a câștigat Vocea Italiei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de călugărița Cristina, care a uimit după ce a câștigat Vocea Italiei. Aceasta a renunțat la meserie și se ocupă de alte lucruri.

Ce s-a ales de călugărița care a câștigat Vocea Italiei

Cristina Scuccia, cunoscută și sub numele de Suor Cristina (în traducere “Sora Cristina”), este o călugăriță italiană și cântăreață care a devenit cunoscută internațional în urma participării sale în sezonul 2 al emisiunii Vocea Italiei în 2014. Ba chiar ea a reușit să câștige marele premiu!

ADVERTISEMENT

Cristina Scuccia a făcut o impresie puternică asupra juraților și a publicului cu interpretarea ei din audiții al piesei “No One” a Aliciei Keys.

Ea a câștigat recunoaștere și popularitate datorită talentului său vocal și a personalității unice, dar și datorită contrastului dintre imaginea ei de călugăriță și prestația sa muzicală.

ADVERTISEMENT

Cristina Scuccia a avansat în competiție sub îndrumarea juraților și a reușit să câștige sezonul respectiv al emisiunii. Acest succes a făcut-o cunoscută în întreaga lume și a deschis oportunități în industria muzicală.

Cristina a renunțat și la meseria de călugăriță și s-a dedicat în totalitate vieții sale artistice. Aceasta și-a schimbat total și înfățișarea, având în vedere că a renunțat la hainele specifice.

ADVERTISEMENT
Așa arată ea acum
Așa arată ea acum. Foto Colaj Fanatik / Facebook

Ce a făcut Cristina după competiție

După victoria ei în competiție, a lansat câteva single-uri și a continuat să apară în evenimente muzicale. Fosta călugăriță a participat și la emisiunea „Insula Faimoșilor”, unde a făcut probele în bustieră și pantaloni foarte scurți.

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei în 2014 mărturisea că i-a fost foarte teamă să renunțe la straiele mănăstirești. „Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine”, spunea aceasta.

ADVERTISEMENT

 „Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”, a spus ea.

Fosta soră Cristina a lansat și propriul ei single, „La felicita e una direzione”, la aproape zece ani de la câștigarea emisiunii.

ADVERTISEMENT