Life

Ce s-a ales de fosta nevastă a lui Vladimir Putin. Cu cine s-a recăsătorit Liudmila

Vladimir Putin și Liudmila Aleksandrova au divorțat în anul 2013, după 30 de ani de mariaj. Ce s-a ales de fosta nevastă a președintelui Federației Ruse?
28.02.2022 | 11:32
Ce sa ales de fosta nevasta a lui Vladimir Putin Cu cine sa recasatorit Liudmila
Liudmila și Vladimir Putin au divorțat în anul 2013
ADVERTISEMENT

Liudmila Aleksandrova, fosta nevastă a lui Vladimir Putin, și-a refăcut viața după divorțul de acesta.

Cei doi s-au separat după 30 de ani, în anul 2013, fără prea multe explicații despre motivele care ar fi dus la divorț. Presa tabloidă a speculat despre această despărțire, scriind de-a lungul vremii, că Liudmila ar fi fost înșelată de Putin. S-a spus chiar că acesta avea un comportament agresiv față de ea.

ADVERTISEMENT

Anunțul divorțului a fost făcut cu mare fast, pe 6 iunie 2013, pe scările Teatrului din Palatul de la Kremlin. În fața camerelor de luat vederi, Putin și Liudmila au declarat că au luat-o pe căi diferite, la o oră de maximă audiență. La acea vreme, s-a creat un adevărat spectacol mediatic.

Fosta nevastă a lui Vladimir Putin, Liudmila, recăsătorită cu un afacerist suspectat că s-ar fi îmbogățit din acte de corupție

După ce a renunțat la numele Putin, Liudmila a dispărut din peisajul monden moscovit, despre ea știindu-se puține lucruri odată cu trecerea timpului. Presa a aflat, însă, ce s-a ales de ea și cu cine s-a recăsătorit.

ADVERTISEMENT

Revista Sobesédnik a publicat în anul 2016 un amplu reportaj despre noua viață a Liudmilei. Publicația a confirmat într-o manieră indirectă că aceasta s-a recăsătorit. În paginile revistei au apărut niște documente legate de apartamentul Liudmilei din Sankt Petersburg. Toată lumea a observat că femeia are un alt nume de familie.

Acum se numește Ocheretnaya. S-a aflat repede cine este noul soț al Liudmilei. Se pare că aceasta și-a refăcut viața cu Artur Ocheretni, iar idila lor ar fi fost confirmată în luna martie 2017 de niște fotoreporteri de tip paparazzi, care a surprins-o pe străzile din Londra. alături de noul ei soț.

ADVERTISEMENT

Bărbatul cu care s-a recăsătorit Liudmila este cu 20 de ani mai tânăr decât ea (ea are acum 64 de ani) și este un important om de afaceri din Rusia. Acesta învârte bani din vânzarea și cumpărarea de terenuri.

Soțul Liudmilei nu a fost străin de politica de la Kremlin. Între 2003 și 2008 a fost directorul companiei Art Show Centr, care organiza evenimente pentru partidul guvernamental Rusia Unită, pe care îl conducea Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

S-a implicat și în organizarea de evenimente sau material de lobby pentru compania energetică Gazprom. Liudmila l-ar fi cunoscut pe Ocheretni în cadrul acestor evenimente. Idila lor ar fi început în timp ce era căsătorită cu Putin.

Artur Ocheretny, în stânga, noul soț al Liudmilei Aleksandrova. Foto: lavanguardia.com

Putin se iubește cu fosta gimnastă Alina Kabaeva

În prezent, soțul Liudmilei conduce un centru de dezvoltare pentru comunicații interpersonale, o fundație creată în anul 2000 la inițiativa Liudmilei, care până în 2009 se numea Cenrtul de Dezvoltare pentru Limba Rusă, notează site-ul spaniol lavanguardia.com.

Soțul Liudmilei este destul de înstărit. Are proprietăți în tot felul de orașe precum Anglet, aproape de Biarritz. Vila de lângă Biarritz l-ar fi costat în jur de 5,3 milioane de euro, lucru care a atras atenția jurnaliștilor de investigație, care au mirosit mai multe acte de corupție în ceea ce-l privește. Suma pe care a dat-o nu a putut fi justificată din câștigurile pe care le avea cu firmele sale.

Și Putin a luat-o de la zero pe plan sentimental. După ani buni în care au circulat zvonuri despre relația cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cei doi au recunoscut că sunt împreună, iar azi sportiva este partenera oficială a liderului de la Kremlin.

 

 

ADVERTISEMENT