Life

Ce s-a ales de Gheorghe Gheorghiu, după ce s-a mutat în SUA. Cântărețul, anunț important la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu este în culmea fericirii alături de partenera sa de viață. Artistul, stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii, a făcut o dezvăluire importantă.
04.08.2021 | 23:08
Ce sa ales de Gheorghe Gheorghiu dupa ce sa mutat in SUA Cantaretul anunt important la 67 de ani
Ce s-a ales de Gheorghe Gheorghiu, după ce s-a mutat în SUA. Cântărețul, anunț important la 67 de ani. Sursa foto: Intagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul este pe punctul de a ajunge la altar, la vârsta de 67 de ani, după ce i-a cerut mâna iubitei sale, Gabriela Băncescu. Cei doi sunt împreună de foarte multă vreme.

Povestea de dragoste dintre artistul Gheorghe Gheorghiu și partenera sa de viață se va concretiza cu o nuntă, ce a fost deja programată pentru toamna aceasta, în America, acolo unde sunt stabiliți.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu se însoară. Artistul a stabilit data nunții

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit.

Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a spus Gheorghe Gheorghiu, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și soțul său, Bebe Mihu, sunt vedetele care îi vor cununa pe cei doi la marele eveniment care se anunță a fi unul de amploare, cu aproximativ 1.000 de invitați.

Gabriela Băncescu, iubita cântărețului, este cea care se ocupă de toate pregătirile pentru nuntă. Femeia este una dintre cele mai respectate afaceriste din comunitatea de români din New York.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu, emoționat înainte de nunta cu aleasa inimii sale

Gheorghe Gheorghiu așteaptă cu nerăbdare ziua nunții, mărturisind că vor veni foarte mulți prieteni și apropiați care au cerut deja viză pentru Statele Unite ale Americii.

În ceea ce privește nunta, aceasta va fi una tipică tradițională, de la care nu vor lipsi, cu siguranță, preparatele culinare românești, muzica populară, dar și voia bună.

ADVERTISEMENT

„Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa.

Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane.

Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mai spus cunoscutul cântăreț în vârstă de 67 de ani.

Celebrul folkist și actuala parteneră de viață se știu „de mici”, între ei fiind o diferență de vârstă de 15 ani. Cu toate acestea relația lor merge de minune și se înțeleg perfect.

ADVERTISEMENT