Life

Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu. Cu ce se ocupă acum

Iată ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu. Cei doi s-au despărțit după ce fostul fotbalist a avut un accident care l-a marcat pe viață.
04.08.2021 | 17:49
Ce sa ales de Maria fosta sotie a lui Mihai Nesu Cu ce se ocupa acum
Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu. Cu ce se ocupă acum. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Află ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu. Cei doi s-au căsătorit în 2006, însă au divorțat șase ani mai târziu, la câteva luni după accidentul fostului jucător de fotbal.

Maria și-a refăcut viața, iar acum este căsătorită cu un afacerist din Oradea. Duce o viață discretă, departe de ochii presei, și lucrează ca designer de încălțăminte.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu

Maria Laura Gherman, fosta soție a lui Mihai Neșu, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. În prezent, aceasta lucrează ca designer de încălțăminte și este soția unui om de afaceri din Oradea.

Chiar dacă nu obișnuiește să-și facă apariția în public, Maria a fost văzută, cu ceva timp în urmă, în cadrul unei fotografii. Cel care a postat imaginea este chiar fratele ei, Mircea Gherman, anul trecut.

ADVERTISEMENT

Mihai Neșu și Maria Gherman s-au cunoscut în anul 2000 și s-au căsătorit șase ani mai târziu.

Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu
Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu. Sursa foto: Instagram

În 2011, Mihai Neșu a suferit un accident cumplit, în urma căruia a aflat că va rămâne paralizat toată viața. Nouă luni mai târziu, fostul fotbalist a primit o lovitură din partea soției, care a vrut să divorțeze de el.

ADVERTISEMENT

Accidentul i-a schimbat radical viața lui Mihai Neșu, care a devenit mult mai credincios. Acesta a lansat chiar și o carte, „Complex Natural pentru detoxifierea sufletului – Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”, potrivit cancan.ro. 

În mai 2011, Mihai Neșu a avut un accident în urma căruia a rămas paralizat. Totul s-a întâmplat în timpul unui antrenament Utrecht, după ce a avut un contact cu un coleg.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, Mihai Neșu a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat.

În anul următor, fostul jucător de fotbal a ținut o conferință de presă, unde a anunțat că va înființa o fundație pentru copiii cu dizabilități.

Mihai Neșu a mers în SUA pentru a se recupera la o clinică de fizioterapie, iar de atunci a început să-și recapete controlul parțial asupra brațelor.

Mihai Neșu a trecut de partea credinței

Mihai Neșu s-a concentrat mai mult pe credința în Dumnezeu după ce a suferit tragicul accident. În cadrul unei emisiuni, acesta a povestit despre alegerea făcută.

Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. accidentarea).

Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi.

Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun”, spunea Mihai Neşu într-un interviu la Trinitas.

ADVERTISEMENT
Tags: