Life

Ce s-a ales de Natalia Oreiro, artista iubită de milioane de români. Actrița suferă de o afecțiune rară și e mult schimbată

Adevăratul motiv pentru care Natalia Oreiro a dispărut din atenția publicului. Cum se descurcă actrița, zi de zi, cu boala care îi dă bătăi de cap
14.12.2023 | 23:56
Ce sa ales de Natalia Oreiro artista iubita de milioane de romani Actrita sufera de o afectiune rara si e mult schimbata
Motivul pentru care Natalia Oreiro a dispărut din lumina reflectoarelor Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000, Natalia Oreiro făcea furori în România. Milioane de români erau fanii telenovelelor de pe Acasă TV în care apărea talentata actriță. În ultimii ani, Oreiro a fost din ce în ce mai rar văzută pe micul ecran și se pare că absența ei are un motiv întemeiat.

Natalia Oreiro a dispărut de pe micile ecrane

Natalia Oreiro este una dintre actrițele care nu mai are nevoie de prezentări. Împreună cu Thalia, cele două erau nume de referință pentru telenovelele anilor 2000. Între timp, ambele au dispărut într-un con de umbră, iar fanii abia dacă mai știu ceva de ele.

ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro este în memoria tuturor cu rolul din ”Înger sălbatic”. În prezent, actrița are 46 de ani și a trecut prin atâtea transformări, încât a ajuns de nerecunoscut.

În ultimii ani, Natalia Oreiro a fost diagnosticată cu o boală neurologică extrem de rară. De când suferă de misofonie, vedeta a început să aibă din ce în ce mai puține apariții publice.

ADVERTISEMENT

Misofonia este o boală care nu poate fi tratată, așa că vedeta a trebuit să învețe să trăiască cu ea. În ciuda acestui diagnostic deloc blând, Natalia Oreiro nu și-a pierdut zâmbetul de altă dată.

Cum se manifestă boală rară de care suferă actrița

Misofonia este o boală destul de grea, mai ales pentru persoanele care iubesc muzica și care activează în acest domeniu. Aceasta apare în momentul în care repetarea unui sunet provoacă iritare și un nivel destul de ridicat de anxietate.

ADVERTISEMENT

”Guma de mestecat pentru mine este punctul maxim, și pixul. De exemplu, mă urc într-o mașină și dacă omul care conduce are gumă de mestecat, îmi pun căștile direct”, a spus, la un moment dat, Natalia Oreiro potrivit viva.ro.

De dragul fanilor ei care i-au fost alături ani de zile, aceasta a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele sociale. Acolo postează aproape zilnic imagini cu ea, pentru ca următori ei să fie la curent cu ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la 46 de ani, Natalia Oreiro a descoperit stilul care i se potrivește cel mai bine. După ce a jonglat cu fel de fel de tunsori și de culori ale părului, actrița a ajuns la concluzia că naturalețea este cea mai potrivită pentru ea.

Din păcate, Natalia Oreiro nu este singura care suferă de această boală. În urmă cu mai bine de un an, Delia le-a povestit fanilor că și ea se confruntă cu misofonia și că nu este deloc o afecțiune ușoară.

ADVERTISEMENT