Life

Boala care îi dă bătăi de cap lui Vlad Drăgulin de ani de zile. Actorul nu a vorbit niciodată despre asta

Vlad Drăgulin, dat de gol de cea mai bună prietenă. Boala care l-a făcut pe actor să renunțe la petreceri și la beții, în ultima vreme
08.12.2023 | 16:47
Boala care ii da batai de cap lui Vlad Dragulin de ani de zile Actorul nu a vorbit niciodata despre asta
Vlad Drăgulin suferă de gastrită. Anca Dinicu l-a dat de gol pe actor Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Drăgulin este unul dintre actorii care nu mai are nevoie de prezentări. Acesta s-a făcut remarcat datorită proiectelor TV în care a apărut alături de Mihai Bendeac. Deși aparițiile lui pe micile ecrane sunt din ce în ce mai rare, actorul continuă cu pasiunea lui pentru teatru.

Vlad Drăgulin a luat o pauză de la petreceri și beții

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai apreciați actori din garda nouă. Talentul său este indiscutabil, iar dovadă sunt zecile de roluri pe care le-a interpretat fără de cusur de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Vlad a devenit faimos datorită formulei de succes din ”Băieți de oraș”, acolo unde juca alături de Anca Dinicu și Mihai Bendeac. În ciuda faptului că serialul s-a terminat de ani buni, prietenia dintre ei continuă.

Anca, Mihai și Vlad lucrează împreună și apar în diverse piese de teatru. Pasiunea lor pentru actorie i-a legat pe viață, astfel că și acum formează un trio de excepție.

ADVERTISEMENT

Cei trei actori au avut parte de multe momente unice în prietenia lor. S-au distrat pe cinste la multe petreceri, iar Anca Dinicu a recunoscut de multe ori că Vlad era cel mai bun coleg de beție pentru ea.

În ultima vreme, actorul a lăsat-o mai moale cu petrecerile și cu băutura, iar asta a sesizat și buna ei prietenă, Anca. Deși duce dorul acelor perioade în care se distrau până dimineața, Anca înțelege că pentru Vlad acest lucru este imposibil.

ADVERTISEMENT

Anca Dinicu a dat totul din casă, în locul actorului

De obicei, Drăgulin este destul de ”zgârcit” în a oferi detalii despre viața lui privată. Actorul preferă ca fanii să îi aprecieze pentru ceea ce face pe scenă, nu pentru acțiunile din spatele cortinei.

Însă, Anca Dinicu l-a dat de gol și le-a spus tuturor motivul pentru care Vlad s-a mai cumințit. Se pare că actorul se luptă de ceva vreme cu gastrita, iar asta îl împiedică să mai facă anumite lucruri. În plus, programul destul de încărcat îl ține pe acesta departe de vechile petreceri alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

”S-a liniștit de când a dat gastrita în el că altfel cine îl liniștea? Îmi zice și el: ‘Dar tu nu te mai îmbolnăvești? Care e treaba cu tine? Ce-i cu tine?’”, a spus Anca în podcastul lui Speak.

Vlad Drăgulin este foarte pasionat de ceea ce face și, uneori, uită să mai ia pauză. Dincolo de piesele de teatru pentru care se pregătește intens, actorul mai este implicat și în alte proiecte conexe.

De mai bine de doi ani prezintă alături de Speak ”Îs geană pi tini”, o emisiune de umor în mediul online. În plus, în fiecare dimineață se trezește pentru a fi în studioul de la Radio ZU.

ADVERTISEMENT
Tags: