News

Ce s-a întâmplat cu băiatul lui Marcel Toader în ziua în care trupul neînsuflețit al tatălui său a fost depus la capelă

05.08.2019 | 20:23
Sicriul lui Marcel Toader depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul în care Marcel Toader își doarme somnul de veci a fost depus la capela cimitirului Bellu, din Capitală, unde familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe omul de afaceri îi pot aduce un ultim omagiu și pot aprinde o lumânare la căpătâiul său. Plin de durere, fiul lui Marcel Toader nu se dezlipește de sicriul tatălui său, potrivit click.ro.

Sicriul lui Marcel Toader, depus la capela cimitirului Bellu

Îl cheamă Maximilian, are 20 de ani și este singurul fiu al lui Marcel Toader. În ultima perioadă, relația tată-fiu a era chiar și mai strânsă, deoarece cei doi munceau împreună la recondiționarea de piscine, iar Marcel Toader anunța că se întoarce la meseria sa din tinerețe, în șantier.

Acum, fiul său este cel mai afectat de cele întâmplate. Maximilian Toader a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care le-a mulțumit celor care i-au fost alături în ”cea mai grea încercare din viața sa” și a anunțat detalii despre înmormântarea tatălui său.

Sicriul lui Marcel Toader depus la capela cimitirului Bellu
Sicriul lui Marcel Toader depus la capela cimitirului Bellu

Maximilian le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare

”Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (astăzi, 5 august 2019 – n.r.) după orele 13:00-14:00 la Capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!

Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader. Felicitări, tată, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpăna (județul Constanța)!”, a scris pe conturile sociale Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Marcel Toader a murit ăn urma unui infarct. Prietenii cu care se afla la masă a spus că omul de afaceri a căzut pur și simplu cu capul pe masă. Medicii l-au resiscitat timp de 45 de minute, însă în zadar. Mama omului de afaceri, Rădița, la care Marcel Toader ținea ca la ochii săi din cap, a aflat de la televizor despre moartea fiului ei.

Tags: