Fotbal international

Ce s-a întâmplat cu familia lui Davide Astori la un an de la decesul fotbalistului! Ce decizie a luat Fiorentina

04.03.2019 | 21:22
Ce sa intamplat cu familia lui Davide Astori la un an de la decesul fotbalistului Ce decizie a luat Fiorentina
ADVERTISEMENT

A trecut un an de la moartea fulgerătoare a căpitanului Fiorentinei, Davide Astori. Pe 4 martie 2018, Davide Astori era declarat decedat după un stop cardiac, conform doctorilor italieni, în noaptea premergătoare meciului Udinese – Fiorentina. Vestea morții lui Astori a fost atât de tulburătoare, încât Federația Italiană de Fotbal a decis să se anuleze toate meciurile care trebuiau disputate în acea duminică.

Ce s-a întâmplat cu familia lui Davide Astori la un an de la decesul fotbalistului. Ce a spus mama fostului căpitan al Fiorentinei

Fiorentina a făcut un gest foarte frumos pentru familia îndurerată a căpitanului lor. Clubul a hotărât ca văduva acestuia să primească salariul jucătorului, atât timp cât ea va trăi. În urma decesului, Davide Astori a lăsat în urmă o fetiță de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Mama jucătorului a oferit un interviu pentru fanpage.it în care își exprima mulțumirea față de nora sa, spunând ca Francesca Fioretti este o mamă foarte puternică, cum nu a mai văzut niciodată. În schimb, Francesca nu a mai oferit foarte multe declarații despre soțul ei, preferând să nu mai fie activă nici pe rețelele de socializare.

Ce s-a întâmplat cu familia lui Davide Astori la un an de la decesul fotbalistului. Ce decizie a luat soţia fostului căpitan
Ce s-a întâmplat cu familia lui Davide Astori la un an de la decesul fotbalistului. Ce decizie a luat soţia fostului căpitan

Davide Astori a început fotbalul la AC Milan

Cariera lui Astori a început la juniorii lui AC Milan, făcându-și prezența și la echipe importante precum Cagliari sau AS Roma. Din 2015, acesta a ales să joace la Fiorentina, iar prin siguranța pe care o dădea apărării a devenit foarte repede și căpitanul echipei.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Davide Astori a reușit să bifeze 14 prezențe în naționala Italiei. Atât pentru fanii Fiorentinei cât și pentru fanii din întreaga lume, moartea lui Davide Astori a reprezentat un moment tragic și, cu siguranță, acesta nu va fi uitat niciodată.