Life

Ce s-a întâmplat cu Flick după ce s-a zvonit că s-a certat cu Popescu și a plecat de la Zu / Video

15.01.2021 | 10:40
Ce sa intamplat cu Flick dupa ce sa zvonit ca sa certat cu Popescu si a plecat de la Zu  Video
Cel mai, Flick și Popescu
ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii decembrie s-a zvonit că Flick a plecat de la Zu și s-a certat cu bunul său prieten, Popescu, împreună cu care face echipă la radio. Ei bine, povestea e cu totul și cu totul scoasă din context, mai ales că cei doi prieteni sunt în continuare pe frecvențe. FANATIK cine cu detalii despre cum au evoluat lucrurile.

Flick a rămas la radio Zu

Ce s-a întâmplat cu Flick după ce s-a dat zvonul că ar fi părăsit Radio Zu și că s-a îndepărtat de Răzvan Popescu din cauza soției sale, Denisa Hodișan? Ei bine, s-a întâmplat ca totul să fie o alarmă falsă, iar îndrăgitul prezentator se află în continuare la radio, locul care l-a făcut celebru, în echipă cu Popescu, alături de care face glume și continuă seria de emisiuni.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă stau chiar filmările din timpul emisiilor în direct care Flick și Popescu, celebrul cuplu de la Zu, au apărut din nou la radio, spre surprinderea cârcotașilor care i-au dat certați. Iată că cei doi se înțeleg mai bine ca oricând și au reluat, după sărbători, seria cunoscută de poante, glume și emisiuni haioase de la radio.

La finalul lunii decembrie, zvonul despre plecarea lui Flick de la Zu și ruptura de Popescu a întristat fanii radioului. FANATIK a aflat din surse sigure că prezentatorul nu a avut de gând să plece niciodată de la radio și are o relație la fel de bună cu prietenii săi colegi, în special cu Popescu.

ADVERTISEMENT
Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan
Flick Domnul Rimă și Denisa Hodișan în timpul cununiei religioase
Sursa foto: Instagram

Radio Zu nu a comentat zvonurile cum că Flick ar fi plecat de la radio după ce soția sa l-ar fi convins să renunțe, ba chiar s-ar fi băgat în relația acestuia cu Răzvan Popescu. De asemenea, nici cealaltă parte implicată în acest conflict mediatic zvonit nu ar fi lăsat comentarii pe marginea subiectului. „Soția nu se implică în cariera lui profesională, desigur că se sfătuiesc, dar nu ia decizii în ceea ce privește cariera lui. Denisa este o femeie calmă care se înțelege bine cu toți prietenii lui Flick. Nimeni nu a comentat zvonurile plecării pentru că nu erau adevărate. Ei sunt la radio în continuare, iar de câteva zile sunt din nou împreună. Nu s-a produs nicio ruptură”, au declarat surse apropiate pentru FANATIK.