News

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu polițistul împușcat în cap din Suceava. Ce a făcut cu câteva zile înainte să moară

06.08.2019 | 12:16
Ce sa intamplat de fapt cu politistul impuscat in cap din Suceava Ce a facut cu cateva zile inainte sa moara

Un polițist în vârstă de 32 de ani din Suceava pe nume Aursulesei Ionuț a fost găsit împușcat în cap. Colegii acestuia suspectează că la mijloc ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. Din fericire, bărbatul nu a murit și este acum pe mâinile medicilor, care fac tot posibilul pentru ca acesta să se recupereze după tragicul eveniment.

Polițistul împușcat în cap în Suceava ar fi încercat să își ia viața. Suferea după despărțirea de nevastă

Polițistul lucra în cadrul secției de poliție rurală din Dărmănești. A fost găsit împușcat în cap aseară și a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență din Suceava. Acesta se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a unității medicale și urmează a fi supus unei operații, căci rănile provocate de împușcătură îi pot pune viața în pericol.

„Este în continuare în stare foarte gravă, urmează să fie operat din nou. Pacientul este comatos și ventilat mecanic. Nu se pune problema de a fi transferat în altă parte”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, dr. Mircea Macovei, pentru agenția de știri MEDIAFAX.

polițist împușcat suceava
Bărbatul a fost găsit inconștient pe un deal. Sursa foto: realitatea.net

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit inconștient pe un deal de la marginea Sucevei

Cei care l-au găsit pe polițist căzut la pământ sunt chiar colegii săi, care au alertat imediat sistemul 112. Aceștia spun că l-au găsit inconștient și că înainte au văzut un mesaj de adio postat de bărbat pe Facebook, mesaj care duce la suspiciunea că a vrut să își ia viața. Polițistul s-ar fi împușcat în cap pe un deal de la marginea municipiului Suceava. Digi24.ro scrie că acesta avea probleme sentimentale în urma despărțirii de nevastă.