Life

Ce să ai neapărat în casă de Crăciun ca să atragi norocul anul viitor. Lidia Fecioru a dezvăluit cele două plante care nu trebuie să lipsească din locuința noastră

Cum să atragi norocul pentru anul care vine. Ce plante trebuie să ai în casă de Crăciun. Sfatul de aur al Lidiei Fecioru.
26.12.2023 | 07:45
Ce sa ai neaparat in casa de Craciun ca sa atragi norocul anul viitor Lidia Fecioru a dezvaluit cele doua plante care nu trebuie sa lipseasca din locuinta noastra
Plantele care aduc norocul în casă, în zilele de Crăciun/ sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Este important să ne decorăm casa cât mai armonios în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest mod atragem energiile pozitive și vom avea multiple motive de bucurie. Norocul ne va însoți la orice pas. Lidia Fecioru a dezvăluit ce plante trebuie să avem în locuințe, în ziua de Crăciun, pentru a avea abundență și prosperitate.

Plantele care aduc norocul în casă, în zilele de Crăciun

În aceste zile, românii sărbătoresc Crăciunul în familie, așa că bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce plante trebuie să se regăsească în orice casă, pentru ca membrii familiei să aibă parte de noroc și abundență.

ADVERTISEMENT

Se pare că bradul de Crăciun nu trebuie să lipsească sub nicio formă în zi de sărbătoare. De asemenea, și vâscul trebuie luat în considerare în perioada de iarnă. ConformLidiei Fecioru, vâscul aduce abundență și prosperitate.

„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie. Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie. Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

ADVERTISEMENT

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit Lidia Fecioru, la Antena 3.

Ce reguli trebuie să respectăm când suntem invitați la masa de Crăciun

Specialistul a mai explicat că, atunci când mergem în vizită la cineva, mai ales pentru prima dată, este bine să mergi cu o atenție, niciodată cu mâna goală. Lidia Fecioru recomandă să ducem pâine, pentru că reprezintă bogăția casei.

ADVERTISEMENT

„La cineva nu te duci cu mâna goală. Când te duci pentru prima dată în casa omului, la noi se spune să iei o bucată de pâine pentru că asta e bogăția casei. Poate fi un tort, o prăjitură, un chec sau fursecuri, ceva care să reprezinte pâinea. Cel mai important lucru atunci când mergem la cineva acasă este să nu întârziem niciodată, mai ales atunci când suntem invitați la o masă”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Cum putem curăța energiile negative din corp

Conform celebrei Lidia Fecioru, un ou crud poate fi de mare ajutor, pentru că elimină energiile negative din corpul nostru. Mai precis, un ou crud trebuie plimbat, timp de cinci minute, pe fiecare părticică a corpului. Apoi, după cele cinci minute, oul trebuie spart și aruncat la gunoi.

ADVERTISEMENT

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

ADVERTISEMENT