Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Balanță de pe 28 martie. Avertisment pentru Fecioare

26.03.2021 | 15:14
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Balanta de pe 28 martie Avertisment pentru Fecioare
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Balanță, fenomen astrologic care va avea loc pe 28 martie. Această nouă lună plină din 2021 aduce multe treziri la realitate pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Luna Plină care se va produce în zodia Balanță de această dată va aduce nevoia de echilibru, de armonizare în viețile tuturor.

ADVERTISEMENT

Multe semne zodiacale vor avea parte de tot felul de provocări în perioada care urmează, iar cele care s-au culcat pe o ureche vor trece la acțiune uimind pe toată lumea.

Berbec: Nu mai amâna anumite lucruri pe care le-ai neglijat în ultima vreme. E timpul să demonstrezi tuturor că ești o persoană capabilă de lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Balanță de pe 28 martie

Taur: Nu te uita cu mânie în trecut, ci încearcă să înveți ceva din tot ce ai trăit. Luna Plină îți aduce oportunități uluitoare.

Gemeni: Nu spune lucruri pe care nu le treci prin filtrul rațiunii. Este momentul să le demonstrezi tuturor, dar mai ales ție, că pe lângă fabulat, chiar ești conectat cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Rac: Luna Plină te pune la treabă, așa că e timpul să renunți la smiorcăieli, la a-ți plânge de milă. Profită din plin de perioada care urmează, una extraordinară din punct de verere profesional.

Leu: Nu mai ai nicio scuză atunci când oamenii din jurul tău îți cer să fii prezent în viața lor, să îi ajuți. Nu le întoarce spatele.

ADVERTISEMENT

Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu

Fecioară: Renunță la atitudinea recalcitrantă față de anumite persoane, căci te poți trezi în situații extrem de tensionate.

Balanță: Nimic nu se compară cu liniștea casei tale, dar pentru asta trebuie să depui niște eforturi consistente în perioada asta.

Scorpion: Pune de la tine mai mult și închide ochii la anumite răutăți, chiar dacă îți vine să urli de nervi.

Săgetător: Bucură-te de lucrurile frumoase pe care ai reușit să le realizezi și nu mai pune gândurile negative în față.

Capricorn: E momentul să te ocupi și de cei din jur. Renunță la orgoliu și nu îi neglija pe cei dragi.

Vărsător: Pune mai mult preț pe dialog în perioada care urmează. Luna Plină te provoacă să porți discuții cu cei cu care nu ești de acord de obicei.

Pești: Spune ce ai pe suflet, dar nu o face într-un mod agresiv. Vei vedea cât de mult te va ajuta vorba dulce.

 

ADVERTISEMENT