Life

Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă. Obiectele care atrag ghinionul în viața ta

Obiectele pe care să nu le pui la intrarea în casă. Pot atrage ghinionul în viața ta. Trebuie neapărat să le eviți sau să pui altele.
27.07.2023 | 17:10
Ce sa nu pui niciodata la intrarea in casa Obiectele care atrag ghinionul in viata ta
Obiectele pe care nu trebuie să le pui la intrarea în casă. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Obiectele pe care nu e bine să le pui la intrarea în casă. Acestea ar putea atrage ghinionul și energiile negative, potrivit specialiștilor în Feng Shui. Astfel de lucruri trebuie evitate cu orice preț.

Obiectele pe care să nu pui niciodată la intrarea în casă. Ce recomandă specialiștii în Feng Shui

Tehnica Feng Shui provine din China și are rolul de a găsi și stabili echilibrul energiei vitale al fiecăruia în parte. Pentru a face acest lucru, este nevoie de o anumită distribuire și orientare a spațiilor î care oamenii își desfășoară activitățile de zi cu zi, printre care și propria casă.

ADVERTISEMENT

Există reguli Feng Shui și pentru ușa de la casa ta. Acestea sunt făcute pentru ca intrarea locuinței să atragă vibrațiile pozitive, dar și prosperitatea. De altfel, în vechile credințe orientale se spunea că norocul intră prin ușa casei.

Sunt anumite lucruri care nu ar trebui să se afle în fața ușii, altfel vor aduce ghinion. Obiectele care împiedică lumina soarelui să intre în casă, cum ar fi stâlpii sau copacii groși, nu ar trebui să țină umbră în fața ușii.

ADVERTISEMENT

Astfel de obstacole indică, în general, probleme cu banii și cu lucrurile de valoare din locuință, motiv pentru care nu trebuie amplasate în fața ușii de la intrare.

Există anumite obiecte pe care nu trebuie să le pui la intrare și atunci când vine vorba de interiorul casei. Dacă vrei să ai o energie mai bună în locuință, atunci poți urma câteva sfaturi Feng Shui. Acestea sunt foarte practice, în același timp.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialiștilor, nu trebuie să pui niciodată o oglindă rotundă la intrarea în casă. Acest obiect nu ar trebui să se afle nici în sufragerie. Dacă o astfel de oglindă este pusă într-un loc nepotrivit, ține banii la distanță și poate atrage invidia, arată Feng Shui, notează playtech.ro.

Oglinda rotundă nu ar trebui pusă nici în dormitor. În timp ce te odihnești, aceasta îți va absorbi energia. Dacă vrei, totuși, să ai o oglindă în cameră, atunci ar trebui să optezi pentru una pătrată.

ADVERTISEMENT

În principiu, dacă nu vrei să-ți pierzi banii și norocul, ar trebui să eviți obiectele care au formă circulară. Doar așa vei putea atrage energiile pozitive în viața ta.

ADVERTISEMENT