Life

Obiectul banal care atrage ghinionul în casă. Scapă de el imediat, pentru că ține norocul în loc

Ce obiect banal atrage ghinionul în casa ta. Trebuie imediat să scapi de el, altfel norocul niciodată nu-ți va mai surâde.
21.07.2023 | 23:15
Obiectul banal care atrage ghinionul in casa Scapa de el imediat pentru ca tine norocul in loc
Cum să aduci norocul în casă. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Cu toții ne dorim să avem o casă armonioasă, lipsită de probleme și care să ne aducă noroc pe toate planurile. Însă, nu de puține ori observăm cum ghinionul se abate asupra noastră și uneori ne creează adevărate obstacole. Potrivit maeștrilor în arta feng shui, totul are legătură, printre altele, cu obiectele pe care le avem în interiorul imbilului.

Ce obiect banal din casă îți aduce nenorociri. Trebuie să scapi rapid de el

Greu de crezut pentru unele persoane, dar se pare că sunt obiecte care ne provoacă nenorociri. Unii le cunoaștem, alții nu, iar unii credem în superstiții, în timp ce alții le consideră baliverne. Indiferent de gândurile după care vă ghidați, iată ce lucruri prevestesc ghinioanele, potrivit experților.

ADVERTISEMENT

Ceasurile vechi, nefuncționale, aducătoare de ghinion

În casa multor persoane se găsesc…ceasuri vechi, nefuncționale. Din varii motive, acestea le-au păstrat fără a-și da seama că-și țin pe loc norocul. Specialiștii avertizează că un ceas care nu mai ticăie te ține în trecut, nu te lasă să avansezi și chiar poate prezice moartea. Dacă din senin, de exemplu, va porni un ceas cu cuc, atunci ar urma să pierzi pe cineva apropiat.

Se spune că atunci când scăpăm de obiecte vechi, facem loc unui nou capitol în viață, implicit a abundenței pe fiecare plan, mai ales cel financiar. Pentru cei care au scaune vechi, ce se leagănă, la fel ați face bine să le aruncați la gunoi. O legendă irlandeză spune că acest scaun atrage spiritele rele.

ADVERTISEMENT

De ce nu este bine să ținem o oglindă în dormitor

Dacă un scaun se va legăna brusc, spiritele rele deja și-ar fi făcut apariția și urmează să ți se întâmple ceva rău. Pe lângă toate acestea, evitați să amplasați în dormitor oglinzi și să le așezați în fața patului sau lângă. Ele atrag toată energia negativă din timpul zilei și pe timp de noapte o răsfrâng asupra voastră.

”În dormitor nu este indicat să avem oglinzi. Oglinda amplifică spațiul și crează o energie prea dinamică, ceea ce ar putea să ne afecteze somnul. Pentru a extinde spațiul într-un sector care ne lipsește, este indicat ca peretele alăturat să fie placat cu oglinzi.

ADVERTISEMENT

Atunci când întâlnim o toaletă, în sectorul de Sud-Vest, este bine să-i acordăm mai multă atenție. În Feng Shui toaleta este considerată o cameră care scoate afară energia din casă, în astfel de situații, trebuie să ținem ușa închisă și capacul de la vasul de toaletă să fie lăsat.

Fiind în sector de Sud-Vest putem să folosim elemente decorative cu pigment roșu. Un prosop, un covoraș etc. Nu mult, foarte puțin”,  a spus pentru CSID, Emilio Ghaman, Sound Healing & Feng Shui Maste.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu este indicat să păstrați hainele celor care au plecat din această lume și tot ceea ce aduce aminte de ei. Din bătrâni s-a răspândit obiceiul de a da de pomană lucrurile care au aparținut decedaților, astfel încât sufletul să li se liniștească.

ADVERTISEMENT
Tags: