Fotbal intern

Ce salariu are Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua! Averea lui îi va impresiona pe mulți! EXCLUSIV

26.04.2019 | 14:06
Ce salariu și ce avere are Bixi-Pompiliu Mocanu. Documentele oficiale dovedesc că actualul comandant al CSA Steaua este un om cât se poate de normal

Ministrul Apărării Naționale i-a prelungit împuternicirea colonelului pentru a asigura îndeplinirea atribuțiilor funcției de comandant (președinte) al clubului, până pe data de 13 octombrie. FANATIK a aflat ce salariu are Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua! Declarația de avere a acestuia dovedește că șeful roș-albaștrilor nu a pus preț de-a lungul vieții pe bunurile materiale, ci pe o carieră cât mai prodigioasă în domeniul militar.

Ce salariu și ce avere are Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua! Două case, două autoturisme și un teren rămas moștenire

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua pentru mărcile istorice a avut un nou episod joi, 25 aprilie, când Curtea de Apel București a dat o decizie în dosarul 11509/3/2017. Hotărârea instanței a fost interpretată în mod diferit de avocatul FCSB, Adrian Căvescu, și de juristul CSA, Florin Talpan. Fiecare susține că tabăra pe care o reprezintă a obținut un succes, iar lucrurile sunt departe de a se rezolva. În acest context, pe site-ul clubului a venit anunțul conform căruia mandatul colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu a fost prelungit de ministrul Apărării Naționale până la dat de 13 octombrie 2019.

FANATIK a intrat în posesia declarației de avere a colonelului. Deși mulți, poate, s-ar fi așteptat ca acesta să dețină o avere impresionantă, conform actelor oficiale, Bixi-Pompiliu deține bunuri materiale în limita decenței. Declarația a fost completată în 19.10.2018 și a fost înregistrată în aceeași zi.

Terenuri:

1000 de metri pătrați, dobândiți în 2006 printr-un act de succesiune

Clădiri:

Una de 66 metri pătrați, cumpărată în 1996, parte egală cu Mocanu Camelia Marcela
Una de 122 de metri pătrați, cumpărată în 2012, în parte egală cu Mocanu Camelia Marcela

Autoturisme:

Renault Megane, cumpărat în 2007
Skoda City Go, cumpărat în 2015

Ce bunuri materiale deține Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua

Venitul, sub 2.000 de euro pe lună!

La capitolul venituri, actualul comandant al CSA Steaua înregistrează o sumă anuală din salariu de 101.420 de lei, adică 8.452 de lei pe lună (sub 2.000 de euro)! La acesta se adaugă norma pentru hrană, 11.680 de lei anual, și cea pentru echipament, 2.583 de lei anual.

Detalii despre salariul anual încasat de comandantul CSA Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu

Nici datoriile nu îl ocolesc pe Bixi-Pompilu Mocanu. Astfel, el are un credit de 60.000 de euro, la OTP Bank, contractat în 2012 și scadent în 2028. În trecut, FANATIK a publicat și informații despre declarația de avere a juristului Florin Talpan, omul care se luptă de ani buni cu Gigi Becali și FCSB pentru recuperarea mărcilor istorice ale Stelei, dar și pentru obținerea unui prejudiciu estimat la 37 de milioane de euro.