News

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3: “Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”

12.04.2019 | 17:19
Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3 Atatica a fost doar tvaul luna asta

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, este unul dintre cele mai controversate persoane publice. Paradoxal, este apreciat de foarte mulți oameni, dar în aceeași măsură și urât, căci la fel de multe persoane nu sunt de acord cu atitudinea sa.

Ce salariu are Mircea Bdea la Antena 3

Jurnalistul este, printre altele, și invidiat, oamenii întrebându-se adesea ce salariu câștigă prezentatorul de la Antenă. De gol s-a dat chiar el singur, pe rețelele de socializare. Vedeta a menționat pe contul său de Instagram că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani care reprezintă TVA: „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”.

Rapid, internauții au pus creionul pe hârtie și i-au calculat salariu, pornind de la cifrele publicate, iar rezultatul a fost 40.000 de lei net lunat, aproximativ 8.600 de euro, plecând de la plata TVA-ului postată de Badea, cea de 8911 lei, potrivit wowbiz.ro.

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3: “Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”
Salariul este de 40.000 de lei net lunat, aproximativ 8.600 de euro, plecând de la plata TVA-ului postată de Badea

Momente marcante datorită cărora Badea a rămas în memoria oamenilor

Realizatorul de televiziune a rămas în memoria oamenilor de-a lungul timpul datorită multor momente marcante. În data de 11 noiembrie a anului 2009, jurnalistul a fost ținta unei fraude bancare în urma căreia i s-au sustras bani de pe card. În 7 decembrie, același an, a anunțat faptul că va renunța la celebra frază pe care o rostea la finalul fiecărei emisiuni: „Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”, dezvăluind că nu mai poate înțelege ce reprezintă România.

În 18 decembrie 2009, a fost în Piața Victoriei în bustul gol și cu pene lipite de corp, în urma unui pariu pus cu Radu Berceanu și Emil Boc legat de finalizarea tronsonului de autostrată Turda-Gilău.