News

Ce studii are Mircea Badea? Iată cum arată CV-ul jurnalistului de la Antena 3

05.04.2019 | 11:12
N-o să-ți vină să crezi ce studii are Mircea Badea

Pe Mircea Badea îl cunoști foarte bine, dar te-ai gândit vreodată ce studii are îndrăgitul prezentator TV? Fie că îl simpatizezi sau nu, un lucru e cert: moderatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3 reușește de fiecare dată să nu te lase indiferent. Atitudinea critică și stilul său inconfundabil i-a atras mereu atât prieteni, cât și o groază de dușmani.

Ce CV are Mircea Badea. Unde a studiat prezentatorul TV

Dacă ești curios să afli ce studii are Mircea Badea, o privire asupra CV-ului cunoscutului moderator TV te-ar putea ajuta să deslușești misterul. De aici reieise că vedeta postului Antena 3 a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, însă nu a profesat în acest domeniu, preferând o carieră în media.

În jurnalism a debutat în 1990, atunci când a început să lucreze la Radio Total. Jeana Gheorghiu, directoarea acestui post de radio la vremea respectivă, a fost cea care i-a acordat credit lui Mircea Badea. Tot Jeana Ghorghiu i-a ghidat primii pași în lumea televiziunii, la postul Tele 7 abc.

Tot ce trebuie să știi despre Mircea Badea
Tot ce trebuie să știi despre Mircea Badea

Mircea Badea a făcut carieră în televiziune

Odată cu debutul la Tele 7 abc, a devenit cunoscut și apreciat în lumea televiziunii, motiv pentru care ulterior a lucrat pentru cele mai importante posturi din țară, precum Antena 1, Pro TV, Prima TV sau Realitatea TV.
Apogeul carierei l-a atins însă la Antena 1, postul trustului Intact, unde a prezentat la început matinalul Dimineață Devreme, alături de buna sa prietenă Teo Trandafir. Ulterior, din echipa de prezentatori a emisiunii a făcut parte și Oreste Teodorescu. După ce Teo a plecat la Pro TV, Mircea și oreste au realizat o nouă emisiune, care însă nu s-a bucurat de prea mare succes.

La un moment dat, a încercat să se lanseze în afaceri, însă n-a rezistat prea mult timp departe de televiziune,a stfel că a revenit în trustul Intact, de data aceasta la Antena 3, cu emisiunea În Gura Presei, pe care continuă să o prezinte și astăzi, cu mare succes.