Fotbal intern

Ce șanse are Edi Iordănescu să ajungă la FCSB: „Văd o colaborare între el și Becali”

05.09.2018 | 20:54
Ce sanse are Edi Iordanescu sa ajunga la FCSB Vad o colaborare intre el si Becali

FANATIK.RO scrie că Edi Iordănescu are șanse să ajungă la FCSB, iar Anamaria Prodan nu exclude posibilitatea, dezvăluind că acesta ar putea lucra fără probleme cu Gigi Becali, fiind o persoană înțelegătoare. În același timp, impresarul ia în calcul și varianta întoarcerii lui Laurențiu Reghecampf. 

Reghecampf este însă pe cai mari în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a obținut o nouă performanță uriașă cu Al Wahda. În schimb, Iordănescu e liber de contract după despărțirea cu scandal de CFR Cluj.

Ce șanse are Edi Iordănescu să ajungă la FCSB

“Reghecampf s-ar întoarce la FCSB să lucreze cu Gigi Becali. De ce nu? Nu s-a mai întors o dată? Deocamdată e bine acolo unde e. E respectat, are liniște. Vom vedea mai târziu. Văd și o colaborare Edi Iordănescu – Gigi Becali. Cred că Edi nu e foarte diplomat, maleabil. Acolo să mai lucreze. În rest, are tot ce-i trebuie”, a zis Anamaria Prodan la o televiziune de sport.

Edi Iordănescu a stat trei meciuri pe banca tehnică a CFR-ului, perioadă în care a câştigat Supercupa României. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a ajuns la campioana României pe 13 iunie 2018, iar contractul său era valabil până pe 30 iunie 2021. Pe parcursul carierei, Edi Iordănescu a antrenat echipe precum Astra Giurgiu, ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, Fortuna Brazi, FCSM Târgu Mureş, FC Vaslui, FCSB.

Demis după trei meciuri de la CFR Cluj

Edi Iordănescu n-a avut o experiență deloc plăcută pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. I-a luat locul lui Dan Petrescu, plecat în China după ce a cucerit titlul. A pregătit echipa în perioada cantonamentelor, cât și în trei meciuri oficiale: victoria 1-0 cu U Craiova CS, din Supercupa României, remiza 1-1 cu Botoșani din prima etapă a Ligii 1 Betano, respectiv eșecul 0-1 cu Malmo, din prima manșă a turului II preliminar al Ligii Campionilor. Acel eșec i-a determinat pe șefii din Gruia să-l demită prematur pe fiul lui Anghel Iordănescu, decizia având răsunet la nivel internațional. Inițial, s-a speculat faptul că jucătorii nu l-ar mai fi vrut pe Iordănescu, însă în cele din urmă s-a aflat că Edi nu era pe placul lui Iuliu Mureșan, omul care a preluat din nou controlul în cadrul clubului.

Din postura de jucător profesionist de fotbal, Edi Iordănescu a jucat pentru FCSB, Sportul Studenţesc, Panionios, CSM Focşani, Rapid Bucureşti, AS Rocar Bucureşti, Alki Larnaca, Petrolul Ploieşti şi FC Vaslui. Şi-a pus ghetele-n cui pe 1 iulie 2004, după ce şi-a încheiat contractul cu echipa lui Adrian Porumboiu.