News

Ce şanse de supravieţuire are Mario Iorgulescu după tragicul accident. Medicii sunt rezervaţi

09.09.2019 | 11:03
Ce sanse de supravietuire are Mario Iorgulescu dupa tragicul accident Medicii sunt rezervati

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aflat la volanul bolidului său de lux, marca Aston Martin, tânărul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, provocând moartea șoferului acestuia. În momentul de față, Mario se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Mario Iorgulescu, în stare gravă după tragicul accident. Medicii sunt rezervați

Potrivit informațiilor furnizate până în momentul de față, Mario Iorgulescu a suferit leziuni extrem de grave, medicii de la Elias fiind nevoiți să-l opereze de urgență. Chiar dacă au reușit să-l stabilizeze, fiul lui Gino Iorgulescu se află în comă indusă și este intubat, motiv pentru care șansele sale de supraviețuire rămân, din păcate, destul de mici.

A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a transmis Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din București. Conform surselor FANATIK, Mario Iorgulescu se afla în stare avansată de ebrietate în momentul producerii accidentului.

Gino Iorgulescu, îndurerat după accidentul produs de fiul său. Sursa foto: gsp.ro
Gino Iorgulescu, îndurerat după accidentul produs de fiul său. Sursa foto: gsp.ro

Familia Iorgulescu, înmărmurită de durere

Familia Iorgulescu a transmis condoleanțe familiei tânărului de 24 de ani care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident rutier produs de fiul președintelui LPF. Totodată, în comunicatul transmis duminică seara se precizează că același deznodământ l-ar fi putut avea și Mario Iorgulescu, aflat acum în stare gravă în spital.

Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie”, se arată în comunicatul familiei Iorgulescu.