News

Ce scrie pe crucea lui Răzvan Ciobanu! Puțină lume știe cum îl cheamă în realitate

30.04.2019 | 13:07
Ce scrie pe crucea lui Răzvan Ciobanu! Puțină lume știe cum îl cheamă în realitate
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Răzvan Ciobanu a încetat din viață luni dimineața, chiar în a doua zi de Paște, în urma unui grav accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța. Vestea morții sale a întristat întreaga suflare a modei din România. Familia îndurerată a început deja pregătirile pentru înmormântare.

Ce au scris membrii familiei pe crucea lui Răzvan Ciobanu

În momentul de față, medicii legiști efectuează necropsia trupului neînsuflețit al fostului creator de modă, pentru a stabili exact dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor subtanțe interzise. De îndată ce procedura va fi finalizată, trupul va fi adus la București. Conform unei prietene apropiate, acesta va fi depus la o capelă din Capitală, urmând ca înmormântarea să aibă loc în maxim trei zile.

Dincolo de toate aceste aspecte, a mai fost dat publicității un amănunt nu foarte cunoscut despre Răzvan Ciobanu. Potrivit informațiilor furnizate de Spynews.ro, pe crucea fostului creator de modă stă scris numele întreg al său. Puțină lume știe că al doilea prenume al regretatului designer este Mihăiță.

Pe crucea lui Răzvan Ciobanu stă scris numele său întreg
Pe crucea lui Răzvan Ciobanu stă scris numele său întreg

Ce spun anchetatorii, după moartea designerului Răzvan Ciobanu

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac” , se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri nu poate fi luată în calcul la acest moment” , au mai precizat anchetatorii, punând astfel punct speculațiilor potrivit cărora fostul creator de modă ar fi vrut să-și ia viața, din cauza problemelor cu care se confrunta.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri