Fotbal intern

Ce scrie presa din Olanda despre Ianis Hagi! “Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo”

14.04.2019 | 16:11
Ce scrie presa din Olanda despre Ianis Hagi Ar fi extraordinar ca el sa ajunga acolo

Presa din Olanda scrie și ea despre posibilitatea ca Ianis Hagi să se transfere în Eredivisie. Căpitanul Viitorului a prins un meci de senzație cu Universitatea Craiova și a marcat un gol care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Despre reușita fiului lui Gheorghe Hagi au scris și ziarele din străinătate care nu s-au ferit de laude atunci când a venit vorba de Ianis.

Ce scrie presa din Olanda despre Ianis Hagi!

Jurnaliștii olandezi au mers chiar mai departe și au precizat că Ianis ar fi o achiziție foarte bună pentru Ajax Amsterdam, clubul care tocmai l-a transferat pe Răzvan Marin de la Standard Liege. “Ar fi extraordinar ca el să ajungă acolo şi cred că ar face faţă. Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi de aici, deci e inteligent şi are personalitate”, au notat ziariștii.

De remarcat că presa din Olanda a trecut în revistă și celelalte oferte pe care le-ar mai avea Ianis Hagi. Sevilla, Standard Liege şi Anderlecht sunt formațiile care și-au anunțat interesul pentru căpitanul Viitorului. Spaniolii au fost cei mai insistenți, în timp ce gruparea belgiană ar vrea să-l înlocuiască pe Marin tot cu un jucător român. Ianis Hagi pare a fi fotbalistul care se potrivește perfect în sistemul lor.

Ce scrie presa din Olanda despre Ianis Hagi! Ianis
Ianis Hagi poate fi coleg cu Răzvan Marin la Ajax Amsterdam

Ce spune Gheorghe Hagi despre un eventual transfer

„Regele” a recunoscut și el că a început să primească oferte tentante pentru Ianis. Ar fi pentru a doua oară când fiul lui pleacă la o formație din Europa după tentativa eșuată de la Fiorentina.  „Vom vedea cine va mai pleca. Ianis e unul dintre ei. E un jucător construit, e un decar adevărat, un fotbalist făcut să fie lider. A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu știu, să vedem!

Acum pot spune că el este un decar adevărat care crește cu o mentalitate de lider. El ne-a calificat în play-off. E un jucător care luptă, care are calitate. Aurul României stă în tineri. Va fi greu să-l ținem pe Ianis și din vară”, a declarat Gheorghe Hagi.

  • 3 prezențe are Ianis Hagi în tricoul echipei naționale a României