Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Moruţan dacă îşi rupe piciorul. Câţi bani ia

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
04.01.2018 | 14:33
Ce se intampla cu Morutan daca isi rupe piciorul Cati bani ia

STĂPÂNUL BANILOR. Dan Petrescu nu a făcut rabat niciodată de la statutul său de antrenor „scump”. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI care a fost drumul „Bursucului” de la un salariu de 1.000 de dolari la contracte de milioane de euro!

CEL MAI SLAB STRANIER DIN ISTORIA SERIEI A ESTE ROMÂN! Despre cine este vorba şi care au fost aventurile unei cariere care se anunţa strălucitoare, dar care s-a transformat într-un… scenariu de film, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

Ce se face Moruţan dacă îşi rupe piciorul. Câţi bani ia… Becali!

MORUŢAN PLUS 1%! Mijlocaşul transferat de FCSB de la FC Botoşani este primul jucător din Liga 1 Betano care va avea o asigurare consistentă în cazul unei accidentări. Numai 1% dintre cei 245.626 de sportivi legitimaţi la cele 62 de federaţiidin România are o asigurare specifică împotriva accidentărilor la „locul de muncă”! Citiţi o anchetă zguduitoare despre „piaţa” asigurărilor sportive numai în FANATIK-ul de VINERI!

HALEP, PROFESOARĂ LA UNIVERSITATE! Ion Ţiriac demarează construcţia unei Universităţi de Sport la Bucureşti, iar printre cei care vor ţine cursuri vor fi „nume” mari din toate ramurile sportive. Cine vor fi „profesori” la Universitatea de Sport, alături de Simona Halep, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

A SCHIMBAT ECHIPA, A SCHIMBAT… IUBITA! A venit pe cai mari la cea mai titrată echipă românească, a petrecut, la propriu, nopţi minunate, a plecat pe jos înapoi de unde a venit. A schimbat echipa, a schimbat şi iubita! Cine este Don Juanul şi cum arată noua „jumătate” a sa, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

Incredibil! De ce poate să le fie… frică lui Beckham sau Giroud!

MIRACOLUL VAN DIJK. Puştiul pricăjit din Breda a ajuns cel mai scump fundaş din lume, dar nu toate au mers ca pe roate în cariera sa. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI povestea nefardată a vieţii olandezului Virgil van Dijk, începând cu minunea care l-a făcut să… crească!

INCREDIBIL, DE CE POATE SĂ LE FIE FRICĂ! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI o amplă trecere în revistă a fobiilor unor mari jucători de fotbal, despre care nu v-aţi fi imaginat niciodată că ar putea fi… speriaţi de aşa ceva!

BOGĂTAŞII. Celebra revistă americană Forbes a alcătuit un top al celor mai bine plătiţi 25 de sportivi din istorie. Fotbalul are un singur reprezentant în primii 10. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI cine este, dar şi cum arată clasamentul mega-bogătaşilor din sportul mondial!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!