Life

Ce spune Emilia Popescu despre vedetele de pe Instagram: „Nu e nimic adevărat”

Emilia Popescu nu crede în viața perfectă pe care vedetele o afișează în mediul online. Actrița e convinsă că multe postări sunt făcute de dragul imaginii.
21.07.2022 | 12:00
Ce spune Emilia Popescu despre vedetele de pe Instagram Nu e nimic adevarat
Emilia Popescu, actriță. Foto: Youtube Antena 1
ADVERTISEMENT

Actrița Emilia Popescu a depănat amintiri din cariera ei din teatru și televiziune în emisiunea lui Marius Manole de pe VOYO și, printre altele, a comentat și vedetele care sunt la modă acum.

Emilia Popescu: „Nu cred absolut nimic din ce văd pe Instagram”

Îndrăgita artistă și fostă jurată la „Dansez pentru tine” a mărturisit că nu are niciun regret legat de tot ce a făcut în teatru și televiziune, cu toate că la un moment dat a bătut-o gândul să încerce să evolueze în străinătate.

ADVERTISEMENT

Marius Manole a întrebat-o pe Emilia Popescu dacă a constatat vreodată că a contat aspectul fizic în carieră, iar aceasta a mărturisit cu sinceritate că a cântărit mult și frumusețea.

Actorul a vrut să știe de la Emilia Popescu ce părere are despre vedetele devenite influencerițe pe Instagram, care postează tot ceea ce fac, în special despre viața lor sănătoasă și beauty.

ADVERTISEMENT

Emilia a spus fără să stea pe gânduri că nu crede absolut nimic din ceea ce starurile afișează în mediul online. Actrița crede că totul se face doar de dragul imaginii. Glumind, a zis că și ea frecventează o sală, dar nu de fitness, ci de lectură.

„Nu cred absolut nimic din ce văd pe Instagram. Nu e nimic adevărat. Am și eu o sală la care merg, la sala de lectură.

ADVERTISEMENT

Se punea preț și înainte pe asta. Era un tip de disciplină, fără să o afișezi”, a spus Emilia Popescu în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”.

„Nu mă îndrăgosteam des”

Marius Manole a încercat apoi să afle de la Emilia Popescu și câteva lucruri despre viața ei amoroasă ori despre nebuniile pe care le-a făcut actrița în adolescență. N-a avut mari șanse să stoarcă vreun detaliu de la ea. Emilia a fost destul de rezervată și a mărturisit că a avut o adolescență cuminte, iar legat de iubire, mereu a fost pregătiă să se îndrăgostească.

ADVERTISEMENT

„Am fost cuminte. Nu îmi permiteam să fac lucruri. Trebuia să am grijă de bunica mea. Cum ne-am distrat noi, nu v-ați distrat nici voi, nici copiii mei.

Pasiuni de două zile, da, poate. Nu mă îndrăgosteam des, dar eram mereu o stare pregătitoare. Oricând mă puteam îndrăgosti”, a declarat Emilia Popescu.

ADVERTISEMENT