Life

Ce spune Ronald Gavril despre scenele fierbinți ale iubitei sale, Anamaria Prodan, din filmul Complotul Bonelor! Exclusiv

Ronald Gavril a însoțit-o pe Anamaria Prodan la lansarea oficială a filmului Complotul Bonelor și a comentat prestația actoricească a iubitei sale.
07.02.2024 | 12:45
Ce spune Ronald Gavril despre scenele fierbinti ale iubitei sale Anamaria Prodan din filmul Complotul Bonelor Exclusiv
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, împreună la avanpremiera filmului Complotul Bonelor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ronald Gavril și Anamaria Prodan au pășit, împreună pe covorul roșu la lansarea filmului Complotul Bonelor. Convertită în actriță, obișnuită cu camerele de luat vederi, Anamaria părea să fie mai emoționată ca niciodată. Și, în exclusivitate pentru FANATIK, cei doi au vorbit despre sentimentele care îi încearcă.

Romald Gavril, emoționat, la brațul iubitei, Anamaria Prodan

Ronald Gavril și-a făcut prima apariție publică la brațul iubitei sale, Anamaria Prodan. Îmbrăcat sobru, vedeta boxului mondial părea însă mai emoționat ca un adolescent la examenul de Bacalaureat. Și, pentru FANATIK, el a și recunoscut că trece prin momente neobișnuite pentru el.

”Cred că era foarte important să vin, să fiu alături de ea. Este un eveniment important în viața ei și e normal să fiu alături de Ana, acum”, ne spune Ronald Gavril. Iar Anamaria în completează rapid, zâmbind ca o puștoaică amorezată lulea. ”Ți-am spus acum câteva zile că simt (că vine în România, n. red.), știu ce fel de om este. Și este minunat…”, spune Anamaria Prodan, ținându-l strâns de mână pe Ronald Gavril.

Iar iubitul Anamariei ne-a recunoscut, încurcat, să emoțiile care-l stăpânesc sunt total diferite față de cele pe care le are înaintea unui eveniment mare, precum cele legate de box. ”Am mari emoții. Mai mari decât la un meci. La un meci de box mă descurc foarte bine, îți spun sincer. Dar mă voi descurca și astăzi (ieri, n. red.)…”, spune Ronald.

Anamaria Prodan, de obicei stăpână pe sine, simțea la fel. Deși, teoretic, era mai bine pregătită decât Ronald pentru evenimente în care apare la brațul unui bărbat. Doar că, acum, spune ea, este altfel. Și știe că, în fiecare secundă, este privită, judecată și comentată.

”Nu am emoții pentru film. Dar am emoții că sunt aici, cu Ronald lângă mine. Dar cred că este firesc, mai ales că toată lumea ne privește acum. Și probabil, că așa suntem noi ca neam, să găsească ceva. Dar noi suntem perfecți, deci nu o să găsească ce să comenteze”, ne-a spus Prodanca.

Ronald Gavril, despre scenele fierbinți din film cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril mai avea, totuși, un motiv pentru a avea emoții. Mai ales că, pentru el, era prima oară când vedea filmul. Iar în film sunt scene toride în care Anamaria Prodan și Cristi Iacob se sărută cu patimă. Și, chiar dacă la vremea când au fost făcute filmările, între el și sexy impresară nu era o relație de iubire, recunoaște că e incomod să își vadă partenera în brațele altui bărbat.

”Da, știu că o voi vedea pe Ana sărutând un alt bărbat. Dar în actorie trebuie să faci și lucruri de genul ăsta. Dar probabil voi avea strângeri de inimă, o să vad după scenă”, spune, pentru FANATIK, Ronald Gavril. Dar, cum filmul este unul pentru toată familie, săruturile dintre Cristi Iacob și iubita lui nu sunt atât de dese încât să îl facă gelos pe celebrul boxer.

Prodanca, între film, reality show și relația cu Ronald

Anamaria Prodan are o viață foarte agitată în ultima perioadă. Prinsă în turneul de promovare al filmului Complotul Bonelor, Anamaria Prodan trebuie să își găsească timpul necesar pentru a filma și pentru reality-show-ul pe care îl are la Antena Stars. Și, în tot acest timp, trebuie să aibă grijă și de relația cu Ronald Gavril.

Dar, cumva, reușește să le împace pe toate. Și, acum, cel puțin pentru câteva zile, cât timp va sta Ronald Gavril în România, vor merge împreună în turneul de promovare al filmului. Apoi, probabil, se vor revedea înainte de meciul pe care acesta îl va susține la jumătatea lunii martie. Și, între timp, se ocupă de show-ul Antenelor.

”Noul sezon este, de fapt, proiectul vieții mele. A fost proiectul vieții mele și este. A ieșit atât de bine, de atât de mulți ani, de atâtea sezoane… Exact așa s-a numit: Prodanca (accentuează cuvântul, n. red.) și Reghe. Acum a rămas, așa cum trebuia să fie dintotdeauna: Prodanca. Acum e Prodanca. Punct și de la capăt. Și alături am familia”, ne spunea, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300...
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Cei care vin aici au parte de tot confortul
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Gabriela Cristea, văzută goală de mulți bărbați. Reacția lui Tavi Clonda
Gabriela Cristea, văzută goală de mulți bărbați. Reacția lui Tavi Clonda
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își...
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își pot schimba destinul pentru totdeauna