Life

Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, în avans, de ziua lui: „Am fost luat prin surprindere”

Faptul că Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu nu mai este un secret pentru nimeni. Actorul a avut parte de o surpriză uriașă de ziua lui.
13.02.2022 | 12:42
Ce surpriza ia facut Oana Mosneagu lui Vlad Gherman in avans de ziua lui Am fost luat prin surprindere
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, oficial într-o relație. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman va împlini vârsta de 29 de ani pe 16 februarie, însă petrecerea a avut loc cu trei ile înainte. Actorul din serialul Adela de la Antena 1 a petrecut până în ori alături de iubita lui și prietenii apropiați, la munte.

Gherman a postat câteva filmulețe și fotografii pe contul personal de Instagram, unde a devăluit ce i-au pregătit oamenii care țin cel mai mult la el.

ADVERTISEMENT

Iubitul Oanei Moșneagu a suflat în lumânările tortului pe care actrița și prietenii lui l-au comandat în mare secret. Totodată, acesta a ținut să le mulțumească prietenilor pentru că s-au gândit la el.

Oana Moșneagu l-a sărbătorit pe Vlad Gherman cu trei zile înainte de aniversarea sa

Nu s-a așteptat în nicio secundă să fie sărbătorit, având în vedere faptul că ziua sa de naștere este pe 16 februarie.

ADVERTISEMENT

„Am fost luat prin surprindere”. E frumos să fii sărbătorit în avans. Deși mai am 3 zile de 28, deja mă prezint cu noua vârstă. Vă mulțumesc pentru surpriza de ziua mea”, a scris actorul pe contul personal de Instagram.

Vlad și prietenii săi au și gătit într-una dintre zilele petrecute la Predeal. Într-un videoclip pe care l-a postat pe Instastory, acesta a dezvăluit publicului reproșul pe care îl primește cel mai des din partea partenerei sale.

ADVERTISEMENT

Oana i-a spus să îi acorde mai multă atenție, căci actorul e mai tot timpul cu ochii în telefon. „Stai mereu pe telefon!”, se aude Oana în fundal, în timp ce Vlad butonează.

„Nu stau pe telefon”, îi răspunde acesta, prins cu mâța-n sac. „Ba da, stai pe telefon. Hai, vino încoace”, îi zice iubita așteptându-l în pat.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt de ceva vreme împreună, însă nu au recunoscut această relație din prima. Cei doi s-au apropiat destul de mult unul de celălalt pe platourile telenovelei urmărite de milioane de români.

vlad gherman
Vlad Gherman face 29 de ani pe 16 februarie. Foto: Instagram

Relație confirmată în mediul virtual

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, despre care la început a spus că a fost de comun acord, dar apoi s-a aflat că a fost decizia Cristinei, actorul a fost destul de rezervat cu viața sa personală.

Aparițiile sale tot mai dese alături de Oana le-a dat de gândit tuturor. La început au spus că sunt foarte buni prieteni, ca apoi să recunoască faptul că la mijloc este vorba, de fapt, despre iubire.

Îndrăgitul actor a confirmat relația cu Oana la începutul acestui an. Cineva l-a întrebat pe Instagram dacă este sau nu într-o relație cu aceasta, iar el a răspuns afirmativ.

ADVERTISEMENT
Tags: