Fotbal intern

Ce transfer pregăteşte Gigi Becali în iarnă! Cine este în pericol la FCSB

05.09.2018 | 20:33
Ce transfer pregateste Gigi Becali in iarna Cine este in pericol la FCSB

Gigi Becali se gândeşte deja la perioada de transferuri din iarnă şi a anunţat că are deja un fotbalist ochit. Mihai Stoica a declarat marţi că vrea ca FCSB să nu mai aducă jucători pe bandă rulantă, însă patronul vicecampioanei României a susţinut că vrea să aducă pe cineva pe postul lui Hristo Zlatisnki.

“MM Stoica știe că eu voi cumpăra 200-300 de jucători până când găsesc tot ce e mai bun. Opinia lui e alta. Dar eu așa am reușit să nu intru în faliment. Porumboiu a băgat 40 de milioane de euro și nu a câștigat o Cupă. Deja știu ce transferuri voi face și în iarnă. Zlatinski rămâne, dar am mai pus ochii pe încă unul. Nu vi-l spun”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Ce transfer pregăteşte Gigi Becali în iarnă

Ce transfer pregăteşte Gigi Becali în iarnă. Patronul FCSB a mai precizat că va mări salariile la echipă. “Eu vreau să ridic nivelul cu salariile. Acum au 15.000 de euro. Cu 30.000-40.000 pe lună o să aibă bani să își angajeze coach mental. Cu Benzar, de exemplu, am zis că fac avere, că făcea banda de rupea la Hagi, și a venit la mine și nu mai face banda, că îi convine 15.000 de euro pe lună”, a mai precizat Gigi Becali.

Mihai Stoica a declarat recent că vrea ca la FCSB să nu mai fie aduşi mulţi fotbalişti. “Mi-aş dori din toată inima să fac eu o greşeală, dar eu nu am cum, că nu am drept de semnătură, să facă Vali o greşeală şi să avem două perioade de transfer îngheţate. Pentru că aşa putem să clădim ceva. Aducând jucători peste jucători, 15 jucători într-o perioadă de transferuri, cinci în următoarea, încă şapte, nu ai cum, chiar nu ai cum. Dar Gigi v-a spus filozofia. ‘Aduc până găsesc'”, a susţinut Mihai Stoica.

Ce transfer pregăteşte Gigi Becali în iarnă
Ce transfer pregăteşte Gigi Becali în iarnă