Fotbal intern

Ce zice Gigi Becali de revenirea lui Dan Petrescu la CFR: “Să ia campionatul şi ce?”

10.11.2018 | 17:08
Ce zice Gigi Becali de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Sa ia campionatul si ce

Gigi Becali a discutat despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, echipă cu care a luat campionatul în sezonul trecut, după care a plecat în China. Principala grijă a patronului de la FCSB este participarea în cupele europene la finalul acestui sezon. Acesta spune că degeaba s-ar întoarce “Bursucul” în Gruia, că în Europa oricum nu va avea succes pentru că echipa nu are coeficient.

”Sunt șanse mari ca Dan Petrescu să se întoarcă. Se discută întoarcerea lui acum. S-a discutat, pentru că el mai are puțin în China, termină contractul. Se întorc și cei dinainte, care au lucrat cu el. Se mai crede din nou într-o câștigare a titlului și o pătrundere în grupele Champions League”, a declarat Gabi Balint la un post de televiziune iar lumea fotbalului a vuit despre o eventuală demitere a lui Antonio Conceicao.

Gigi Becali, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

“Ce să facă Petrescu? Sa ia campionatul şi ce? Îi dai mulţi bani lui Dan Petrescu şi apoi iar buf în cap. Acolo trebuie să ai coeficient (n.r. – în competiţiile europene). Nu îl ai, pa! Eşti mort. Chiar aseară (n.r. – miercuri, 7 noiembrie 2018) vorbeam cu MM Stoica. Căutăm un mijlocaș central, gen Mahlangu. Și Nistor juca mai bine când îl avea lângă el”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Dan Petrescu şi Mihai Stoica înainte de meciul de fotbal dintre FCSB şi CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 29 aprilie 2018.
Dan Petrescu şi Mihai Stoica înainte de meciul de fotbal dintre FCSB şi CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano

Becali a vorbit de o potenţială revenire la CFR Cluj a lui Dan Petrescu după ce echipa antrenată de el, Guizhou Zhicheng, a retrogradat şi antrenorul român a pierdut bonusul în valoare de 3.000.000 de euro pe care chinezii i l-ar fi oferit în cazul în care reuşea să se menţină în prima ligă.

Tags: