News

Cea mai frumoasă ispită de la Insula Iubirii a renunțat la show-ul de la Antena 1! Care a fost motivul

03.04.2019 | 18:29
Cea mai frumoasă ispită de la Insula Iubirii a renunțat la show-ul de la Antena 1!

Nico de la ”Insula Iubirii”, considerată și cea mai frumoasă și provocatoare ispită a show-ului de la Antena 1, a dezvăluit în cadrul unui interviu că renunță la proiect. Fanii frumoasei blonde o mai pot vedea doar în sezonul 5, cel care urmează să înceapă, pentru că în cel de-al șaselea refuză posibilitatea de a mai ispiti bărbați.

Nico, considerată cea mai frumoasă ispită de la Insula Iubirii, renunță la a mai fi ispită și în sezonul 6

Pe numele său din buletin, Nicoleta Dragne, trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat pe care, momentan, preferă să îl țină ascuns. În cadrul interviului, Nico a mai subliniat că partenerii care preferă să își testeze dragostea prin intermediul emisiunii au o problemă ”internă”, ce nu se rezolvă astfel, motiv pentru care se ajunge la despărțire cât ai pocni din degete.

„Nu aş participa ca ispită în al şaselea sezon (n.r.: de la «Insula Iubirii»), pentru că sunt într-o relaţie. Lucrurile astea scot la iveală alte chestii ascunse de tine. Eu nu cred că eşti foarte fericit şi ajuns la «Insulă» îţi uiţi şi partenera. Toate lucrurile scot la iveală nişte chestii cu care ei se confruntă deja”, a spus Nicoleta Dragne la Antena Stars.

Cea mai frumoasă ispită de la Insula Iubirii a renunțat la show-ul de la Antena 1! Care a fost motivul
Fanii frumoasei blonde o mai pot vedea doar în sezonul 5

Mircea, din nou în rolul de ispită masculină

Rol de ispită, însă masculină, îl va avea în acest an, fără dar și poate, Mircea. „Şi de data aceasta mi-am făcut rolul. Să îl numim rol de data aceasta, pentru că în patru am fost mult mai atent personal. De data asta m-am menţinut mai mult pe rolul meu de ispită.

Ai învăţat să te menajezi mai mult cu sentimentele? Să spunem şi aşa, dar am încercat să îmi fac rolul meu şi datoria mea, nu a mai fost Mircea, omult 100%, a fost mai mult spre Mircea ispita”, a spus Mircea.