Fotbal international

Karius, omul care a ruinat Liverpool! Două gafe înfiorătoare în finala Ligii

26.05.2018 | 23:28
Karius omul care a ruinat Liverpool Doua gafe infioratoare in finala Ligii
Benzema l-a păcălit pe Karius

UPDATE, ora 23:28. Este incredibil ce se întâmplă la finala UEFA Champions League! Loris Karius mai face încă o gafă monumentală şi scapă mingea trimisă de la 30 de metri de Bale. Real Madrid încheie finala Ligii cu 3-1 împotriva lui Liverpool.

În urmă cu scurt timp, Jurgen Klopp se felicita pentru aducerea goalkeeper-ului: “Dacă nu era un portar bun, aş fi fost cel mai mare idiot din istoria fotbalului. Poate unii cred că sunt aşa, dar vă spun un lucru: Karius e un mare portar, cu skill-uri formidabile. A avut nevoie de timp să se acomodeze cu Premier League şi cu filosofia lui Liverpool. S-a antrenat excelent şi acum joacă. Şi, slavă Domnului, o face excelent”.


Real Madrid a deschis scorul în finala Champions League împotriva lui Liverpool în minutul 50. Loris Karius a făcut cea mai mare gafă din istoria finalelor Champions League. Portarul lui Liverpool a prins mingea, iar apoi s-a întâmplat ceva nemaivăzut.

Cea mai mare gafă din istoria Ligii. Karius a vrut să trimită mingea către un fundaş, dar a fost neglijent şi a trimis-o direct în piciorul lui Benzema. Atacantul Realului a pus piciorul în calea mingii şi aceasta a intrat în poarta goală spre disperarea lui Karius şi a lui Jurgen Klopp.

VEZI VIDEO:

A doua gafă uriaşă de care profită Benzema în Ligă

Nu este prima gafă de acest gen de care profită Real Madrid. “Galacticii” au profitat în semifinală şi de gafa uluitoare a lui Sven Ulreich, portarul lui Bayern, care a alunecat în timp ce mingea venea la el. Tot acelaşi Benzema a rămas cu poarta goală şi a înscris facil pentru 2-1.

VEZI FAZA: