Sporturi

Cehii, neinteresaţi de conferinţa de presă a Mihaelei Buzărnescu! Ce s-a întâmplat după meciul cu Pliskova! Video

09.02.2019 | 16:55
Cehii neinteresati de conferinta de presa a Mihaelei Buzarnescu Ce sa intamplat dupa meciul cu Pliskova Video
Cehii, neinteresaţi de conferinţa de presă a Mihaelei Buzărnescu
ADVERTISEMENT

Cehii au fost neinteresaţi de conferinţa de presă a Mihaelei Buzărnescu. După primul meci al zilei din confruntarea Cehia – România, pierdut de româncă, scor 1-6, 4-6, jucătoarea de tenis de 30 de ani şi-a analizat prestaţia. Jurnaliştii cehi au lipsit încă o dată, la fel cum s-a întâmplat şi vineri, când a avut loc tragerea la sorţi pentru partidele de sâmbătă şi duminică. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

La scurt timp după terminarea primului meci din duelul Cehia – România din sferturile de finală din Fed Cup, Mihaela Buzărnescu a susţinut o conferinţă de presă. Cu toate că în centrul de presă de la Ostravar Arena se aflau mai bine de 25 de jurnalişti cehi, niciunul nu a participat. În plus, nici televiziunea din Cehia care deţine drepturile TV pentru competiţia organizată de ITF nu şi-a trimis vreun reprezentant la conferinţa de presă a româncei.

ADVERTISEMENT

Cehii, neinteresaţi de conferinţa de presă a Mihaelei Buzărnescu. Ce s-a întâmplat vineri

Cehii au fost neinteresaţi de conferinţa de presă a Mihaelei Buzărnescu, acelaşi scenariu petrecându-se şi la tragerea la sorţi de vineri. Jucătoarele celor două echipe au răspuns întrebărilor jurnaliştilor, însă ziariştii din Cehia au absentat, iar momentul a fost unul jenant. “Se pare că nu sunt prea multe întrebări. Ne cerem scuze pentru acest moment”, a fost anunţul făcut de prezentatorul evenimentului.

Capul sus, Miki! Declarațiile lui Buzărnescu după meciul cu PliskovaCe face Simona Halep–-https://goo.gl/xhr8Uc

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 9. Februar 2019

La finalul primului meci al zilei, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre înfrângerea suferită în faţa Karolinei Pliskova şi a explicat care a fost aantajul jucătoarei de tenis din Cehia. “Am fost focusată pe mine și pe jocul meu, am încercat să fiu mai agresivă în setul doi și poate asta ar fi trebuit să fac de la început. Vom discuta diseară despre ce va fi mâine și despre ce tactică vom folosi. Este normal să schimbăm tactica pentru că este o altă jucătoare. Pliskova a servit foarte bine și nu am avut ce să fac. Din acest punct de vedere a fost peste mine. Joacă fizic și a servit foarte bine, practic nu am avut nicio șansă să fac break și să iau inițiativa. Mereu în momente cheie Pliskova a riscat și i-a ieșit totul”, a declarat Mihaela Buzărnescu la finalul meciului de la Ostrava.

ADVERTISEMENT