Sporturi

DESPĂRŢIRE ŞOC! I-a dat papucii înainte de nuntă din cauza amantelor!

Despărţire surpriză între cel mai cunoscut jucător de golf al tuturor timpurilor, Tiger Woods, şi schioarea Lindsey Vonn. Cei trei aveau o relaţie de aproximativ trei ani, iar lucrurile păreau...
04.05.2015 | 17:55
DESPARTIRE SOC Ia dat papucii inainte de nunta din cauza amantelor

Despărţire surpriză între cel mai cunoscut jucător de golf al tuturor timpurilor, Tiger Woods, şi schioarea Lindsey Vonn. Cei trei aveau o relaţie de aproximativ trei ani, iar lucrurile păreau să meargă perfect între cei doi. Totul s-a încheiat însă în mod surprinzător, după anunţurile pe care le-au făcut cei doi cunoscuţi sportivi în această zi.

Şi-au anunţat despărţirea pe Facebook

Vestea despăţirii dintre Woods şi Vonn a venit ca un şoc şi a fost anunţată pe paginile de Facebook ale celor doi sportivi. Primul post a fost cel al jucătorului de golf, cu titlul “Un mesaj personal de la Tiger”, şi anunţa foarte sec vestea: “Eu şi Lindsey Vonn am decis de comun acord să încheiem relaţia”.

MIHAELA RĂDULESCU, GRAVIDĂ?! Ce a spus VEDETA PRO TV!

La scurt timp, a venit şi mesajul schioarei, unul mult mai complex: “După aproape trei ani petrecuţi împreună, eu şi Tiger am decis de comun acord să ne despărţim. Voi preţui mereu amintirile pe care le avem împreună. Din păcate, amîndoi călătorim foarte mult şi de asta petrecem foarte mult timp despărţiţi. Îl voi admira mereu pe Tiger. El şi frumoasa lui familie vor avea mereu un loc în inima mea”.

Capture

 

BOMBA MOMENTULUI! Gigi Becali dă lovitura la STEAUA: MIREL RĂDOI ŞI COSMIN OLĂROIU se întorc!

Îl lăuda pe Tiger luna trecută

În urmă cu doar o lună, Lindsey Vonn avea doar cuvinte de laudă la adresa lui Tiger, iar relaţia dintre cei doi părea într-un moment excelent. Cei doi au fost fotografiaţi împreună la un masters în Augusta, Georgia, la care se afla jucătorul de golf. “Este un om şi un tată extraordinar. Sînt privilegiată să fac parte din această familie minunată şi sper să rămînem împreună cît mai mult timp posibil”, spunea Lindsey la începutul lunii aprilie. Tiger Woods are doi copii dintr-o căsătorie anterioară: fiica Sam, 7 ani, şi băiatul Charlie, 6 ani.

Tratativele de nuntă, primele disensiuni

Relaţia dintre Woods şi Vonn a decurs cu mare viteză, iar dragostea dintre cei doi păreau de nedespărţit în primul an după ce s-au cunoscut. Tiger i-a spus schioarei că vrea să o ia de nevastă, dar tensiunile au apărut chiar din acest motiv, în mod surprinzător. Vonn i-a spus jucătorului de golf că nu vrea să păţească la fel ca prima lui soţie, fotomodelul suedez, Elin Nordegren. Astfel, i-a cerut lui Tiger să semneze un contract prenupţial care prevedea ca în caz de divorţi să primească jumătate din averea partenerului, cifrată la 600 de milioane de dolari. Ba chiar mai mult, voia ca prin contract, Tiger să fie obligat să îi plătească 20 de milioane de dolari de fiecare dată cînd se demonstrează că a înşelat-o. Tocmai din acest motiv, jucătorul de golf a decis să anuleze planurile de nuntă.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU TIGER WOODS ŞI LINDSAY VONN ÎMPREUNĂ

 

ANUNT SFASIETOR!!! “SÎNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA! Toată Rusia este în STARE DE ŞOC!

A MURIT UN MARE CANTARET!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL!!! VEZI VIDEO!!!

ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA GIGI BECALI! HORIA IVANOVICI ÎL DESFIINŢEAZĂ PE PATRONUL STELEI!!!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS “DA”! ADIO!

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!