Premier League

Cel mai ghinionist parior! A pierdut 90.000 de lire sterline din cauza unei decizii controversate a VAR

13.04.2021 | 13:43
Cel mai ghinionist parior A pierdut 90000 de lire sterline din cauza unei decizii controversate a VAR
ADVERTISEMENT

Un parior din Anglia a fost aproape să câștige o mică avere la sfârșitul săptămânii trecute. Însă, o controversată decizie VAR i-a anulat bucuria.

În minutul 35 al meciului dintre Tottenham și Manchester United, încheiat cu scorul de 1-3, fanul englez era câștigătorul sumei de 90.000 de lire sterline. Edison Cavani reușise să înscrie primul gol al meciului, care, dacă ar fi fost validat ar fi putut consfințit succesul ”Diavolilor” cu scorul de 4-1, așa cum pronosticase suporterul.

ADVERTISEMENT

Centralul întâlnirii, Chris Kavanagh a anulat reușita uruguaianului, după ce a consultat VAR-ul și a decis că anterior marcării golului, Scott McTominay, de la Mancheter United, în faultase pe Heung-Min Son, de la Spurs.

Pe ce mizase fanul englez

Ghinionistul parior a mizat 5 lire sterline pe victoriile echipelor Newcastle, West Ham și Manchester United și aproape că i-a ieșit. Acesta a prezis victoria cu 2-1 a ”Coțofenelor” din Newcastle, pe terenul lui Burnley, pe succesul cu 3-2 al lui West Ham, în disputa cu Leicester și a previzionat un scor exact de 4-1 pentru United în meciul cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Dacă primele rezultate exacte le-a intuit perfect, decizia arbitrului Chris Kavanagh i-a anulat bucuria de a câștiga suma de 90.000 de lire sterline.

Pariorul a publicat pe contul personal de Twitter o fotografie cu biletul ghinionist, însoțită de mesajul: ”o lovitură din încheietură, de 90.000 de lire”. Cota finală a biletului pe care englezul prezise rezultatele finale ale meciurilor amintite era de 40/1.

ADVERTISEMENT

 

VAR, tot mai contestat în Europa, așteptat precum Mesia în România

Tehnologia VAR (Video Assistant Referee) este tot mai contestată, atât de fotbaliști, cât și de oficiali ai cluburilor de fotbal din campionatele importante ale Europei.

La polul opus, cei mai mulți conducători din fotbalul românesc așteaptă implementarea sistemului VAR, pe care îl consideră indispensabil pentru a evita greșelile comise de arbitrii români.

ADVERTISEMENT

Ultimul pe lista contestatarilor deciziilor arbitrilor este căpitanul FCSB, Florin Tănase. Acesta a acuzat brigada de arbitri de la meciul cu Sepsi după o fază în care centralul Iulian Călin a dictat fault în atac, la un duel dintre golgheterul Ligii 1 și Dimitrov, în suprafața de pedeapsă a secuilor.

ADVERTISEMENT