Sport

Mohamed Salah, incident șocant cu Jurgen Klopp în West Ham – Liverpool 2-2. Care ar fi, de fapt, motivul pentru care s-au certat. Update Video

”Cormoranii” sunt pe punctul de a rata titlul în Premier League, iar Mohamed Salah nu a mai răbdat și s-a certat cu Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool 2-2.
27.04.2024 | 22:06
Mohamed Salah incident socant cu Jurgen Klopp in West Ham  Liverpool 22 Care ar fi de fapt motivul pentru care sau certat Update Video
”Cormoranii” sunt pe punctul de a rata titlul în Premier League, iar Mohamed Salah nu a mai răbdat și s-a certat cu Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool 2-2. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
27-04-2024
19:20

Motivul pentru care s-au certat Mohamed Salah și Jurgen Klopp

Legenda celor de la Liverpool, Jamie Carragher, a explicat motivul pentru care s-au certat Mohamed Salah și Jurgen Klopp pe finalul meciului cu West Ham United, scor 2-2.

“Singurul motiv pentru care un antrenor este deranjat de un jucător într-o astfel de situație este faptul că jucătorului i-a luat prea mult timp să fie gata să intre pe teren”, a notat Jamie Carragher, pe contul său de X (Twitter).

Managerul german a anunțat la începutul anului că nu va continua și în sezonul viitor, iar fanii sperau că se pot despărți de el prin câștigarea campionatului. Însă, acest deziderat este tot mai îndepărtat.

Mohamed Salah, scandal cu Jurgen Klopp în West Ham – Liverpool 2-2

Rezultatele din ultima lună au fost dezamăgitoare, iar situația în vestiar s-a deteriorat. Iar acest lucru a fost vizibil la meciul West Ham – Liverpool 2-2, din etapa a 35-a din Premier League, când Mohamed Salah și Jurgen Klopp au fost protagoniștii unui incident șocant.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a decis să nu-l titularizeze pe egiptean, iar superstarul ”cormoranilor” nu a primit foarte bine vestea. După ce West Ham a egalat la 2, Klopp a decis să-l arunce în luptă pe Salah în încercarea de a obține o victorie in extremis.

Era minutul 82 când atacantul lui Liverpool aștepta la marginea terenului, împreună cu Darwin Nunez și Joe Gomez, ca jocul să fie întrerupt pentru a intra, când Klopp s-a apropiat de el și i-a spus ceva.

ADVERTISEMENT

Egipteanul nu a mai ținut cont că toate camerele erau pe el și a început să comenteze și să gesticuleze furios. El a încercat să se îndrepte amenințător către antrenorul german, dar a fost oprit de Nunez.

Liverpool, un singur trofeu la despărțirea de Klopp

Scandalul apărut în finalul partidei cu West Ham arată clar faptul că în vestiarul ”cormoranilor” există multă tensiune, iar Salah ar putea să plece și el în vară, mai ales că șeicii arabi insistă pentru transferul său.

ADVERTISEMENT

În urma remizei de la Londra, trupa lui Jurgen Klopp a rămas pe locul 3 în clasamentul din Premier League, cu 75 de puncte, la 2 puncte în spatele liderului Arsenal, care are un meci mai puțin disputat, și la un punct de Manchester City, care are două jocuri în minus.

După ce au părăsit Cupa Angliei în sferturile de finală, ”cormoranii” au fost eliminați neașteptat și din Europa League. Atalanta le-a aplicat o adevărată corecție pe Anfield Road, iar apoi și-a păstrat avantajul la returul de la Bergamo.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Liverpool rămâne cu un singur trofeu câștigat în ultimul sezon al lui Jurgen Klopp pe Anfield Road. ”Cormoranii” au pus mâna pe Cupa Ligii după o finală în care au învins cu 1-0 pe Chelsea.

ADVERTISEMENT