Fotbal international

Cel mai ghinionist parior din istorie! A ratat 3 miliarde din cauza unei surprize uriașe. Biletul fantastic pe care l-a avut

28.03.2019 | 13:17
Un parior din România a devenit probabil cel mai mare ghinionist din istorie, după ce a ratat un câștig de 3 miliarde de lei vechi

Un parior din România a devenit probabil cel mai mare ghinionist din istorie, după ce a ratat un câștig de 3 miliarde de lei vechi din cauza unei mari surprize din preliminariile Campionatului European din 2020. Jucătorul a făcut cinci bilete identice la Superbet în care a jucat 16 meciuri din campania de calificare la Euro 2020 și avea un câștig de peste 60.000 de RON pe fiecare.

Cel mai ghinionist parior din istorie a ratat 3 miliarde din cauza Bosniei

Pariorul din Craiova a mizat 10 lei pe fiecare bilet care avea uriașa cotă de 4.219,47, dar a devenit cel mai ghinionist om ratând un câștig de 3 miliarde lei lei vechi din cauza unui singur meci. El a ales 16 meciuri din zile diferite ale primelor două etape ale preliminariilor Campionatului European din 2020 și a pierdut din cauza unei partide din ultima zi a rundei.

Ghinionistul om a ales să joace varianta ”1 solist” la meciul Bosnia-Herțegovina – Grecia, din etapa a doua a Grupei J a campaniei de calificare la Euro 2020, și a fost foarte aproape de a da marea lovitură a vieții. Bosniacii conduceau cu 2-0 după doar 15 minute de joc și s epărea că totul merge perfect pentru pariorul din Craiova. Însă, în partea secundă grecii au revenit miraculos și au restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de final spre disperarea celui care era să câștige un munte de bani.

Jucătorii naționalei Greciei sărbătorind golul care i-a adus un punct în meciul cu Bosnia-Herțegovina
Jucătorii naționalei Greciei sărbătorind golul care i-a adus un punct în meciul cu Bosnia-Herțegovina

A ratat 3 miliarde, dar a luat 22 de milioane

Deși a ratat unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria pariurilor din România, jucătorul din Craiova s-a ales totuși cu o sumă frumușică, deoarece jucase varianta ”Pariu Super Șanșă”. La această categorie, pariorii pot obține o sumă de bani și dacă greșesc un pariu. Astfel, marele ghinionist al acestuii început de săptămână s-a ales cu aproximativ 22 de milioane de lei vechi.

Pariorul din Craiova nu a jucat niciun meci al echipei naționale a României, dar a mizat pe două întâlniri din grupa ”tricolorilor”. El a jucat varianta ”ambele marchează” la partida Malta – Insulele Feroe, încheiat cu victoria surprinzătoare a gazdelor cu scorul de 2-1. La meciul Spania – Norvegia care s-a terminat cu victoria ibericilor cu 2-1, el a ales varianta ”1 solist și peste 2,5 goluri”.