Sport

Cel mai inspirat cash-out din istorie? A câștigat peste 100.000 de lei pe un bilet care ar fi fost pierdut în minutul 90+4

Un parior inspirat a câștigat 104.926 lei după un cash-out care avea să se dovedească foarte inspirat. Pentru că un gol marcat în minutul 90+4 ar fi făcut biletul pierzător.
30.10.2022 | 07:52
Cel mai inspirat cashout din istorie A castigat peste 100000 de lei pe un bilet care ar fi fost pierdut in minutul 904
Cel mai inspirat cash-out din istorie? A câștigat peste 100.000 de lei pe un bilet care ar fi fost pierdut în minutul 90+4
ADVERTISEMENT

Joi a fost o zi plină de meciuri în Europa League și Conference League. Un parior inspirat a profitat din plin și a făcut un bilet de adevărat artist. A ales 18 partide cu un câștig potențial fabulos, un milion de lei!

bilet câștigător
bilet câștigător

A câștigat peste 100.000 de lei la pariuri după ce a activat funcția cash-out. Altfel, biletul era pierzător din cauza unui gol marcat în minutul 90+4.

În afară de inspirația sa uriașă, pariorul a fost ajutat și de multiplele variante oferite de Superbet. Funcția cash-out a fost activată perfect, dar biletul a beneficiat și de activarea Super Avantajului la Molde – Djurdadens. A mers pe 1 solist, cotă care s-a înverzit imediat după ce norvegienii au făcut 2-0. Nu a mai contat că rezultatul final a fost 3-2 pentru Djurgadens.

ADVERTISEMENT
Bilet câștigător
bilet câștigător

Chiar și cu funcția cash-out activată, biletul a adus un câștig uriaș, de peste 20.000 de euro. Cu doar 20 de lei miză! Se încadrează cu siguranță în categoria super câștigurilor care s-au înregistrat la Superbet în această toamnă.

În funcție de numărul de meciuri pe care îl au pe bilet, pariorii inspirați primesc și Super Bonusul. Dar și multe avantaje și oferte din partea Superbet. Verifică lista completă de bonusuri oferite de Superbet pentru a avea șanse mai mari pentru un big win.

ADVERTISEMENT
bilet câștigător
bilet câștigător

Partidele jucate de FCSB și CFR Cluj în Conference League nu au lipsit de pe biletul pariorului inspirat. I-au adus două cote foarte bune

Pe lista evenimentelor alese de pariorul inspirat sunt și cele două jocuri ale echipelor românești în Conference League. La prima dintre ele, Anderlecht – FCSB, a ales “total goluri peste 2,5”. Și totul s-a rezolvat în minutul 75, când belgienii au făcut 2-1. Ulterior, FCSB a reușit să egaleze.

bilet câștigător
bilet câștigător

La Sivasspor – CFR Cluj, pariorul a mizat pe 1 solist și a avut dreptate. Campioana României nu a rezistat în Turcia și a cedat clar în cele din urmă, scor 0-3. Păstrează încă șanse de calificare, de pe locul 2 din grupă.

ADVERTISEMENT

3,90 a fost cea mai mare cotă de pe bilet, cu X la Fenerbahce – Rennes. S-a terminat 3-3, după ce francezii aveau 3-0 după jumătate de oră de joc

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost un X la Fenerbahce – Rennes, partidă din Europa League. Francezii au avut 3-0 în prima jumătate de oră, timp în care au avut și un gol anulat cu VAR. Totuși, Fenerbahce a reușit să revină spectaculos și s-a terminat 3-3.

Pentru cei care nu sunt convinși că pot fi atât de inspirați când vine vorba despre partidele de fotbal, Superbet are o ofertă generoasă și din alte sporturi. De care mulți profită pentru bilete big-win. Cum a fost cazul unui parior care a dat lovitura cu meciuri de tenis.

ADVERTISEMENT

Iar Superbet nu te lasă la greu, astfel că nu trebuie să te bazezi exclusiv pe inspirație. Îți vin în ajutor și numeroasele bonusuri, printre care și Super Bonusul. Verifică lista beneficiilor pe care le ai dacă alegi Superbet.

 

ADVERTISEMENT