Biletul zilei

Cel mai inspirat parior! A ghicit toate echipele calificate în sferturile Champions League. Câți bani a câștigat

14.03.2019 | 12:49
Cel mai inspirat parior A ghicit toate echipele calificate in sferturile Champions League Cati bani a castigat

Există și români fericiți după ultimele meciuri din optimile Ligii Campionilor. Cel mai inspirat parior a ghicit toate echipele calificate în sferturile Champions League. Un fan al lui Liverpool a mizat nu mai puțin de 50 de lei pe 6 jocuri din cea mai tare competiție europeană intercluburi. A ales pentru fiecare joc formația care merge mai departe și la final a avut o cotă de peste 95. Apoi s-a așezat în fața televizorului și a urmărit cu interes partidele. Când a verificat biletul, nu i-a venit să creadă.

Cel mai inspirat parior! A ghicit toate echipele calificate în sferturile Champions League

A dat lovitura cu partida Ajax Amsterdam – Real Madrid, meciul care a avut cea mai mare cotă pe bilet, 4.00. Prestația lăncierilor l-a făcut încrezător pe parior care a sperat până în ultimul moment. Returul avea să-i dea însă dreptate. La fel s-a întâmplat și în cazul întâlnirii AS Roma – FC Porto. Bucureșteanul a mers pe mâna lusitanilor, fapt care i-a ținut biletul în viață.

Tottenham – Borussia Dortmund a adus aceeași rețetă. Englezii au sărbătorit la final calificarea și se pregătesc acum pentru tragerea la sorți a sferturilor UEFA Champions League. Pariorul nu a crezut în forța financiară a francezilor de la PSG și le-a dat credit elevilor lui Solksjaer. Manchester United a fost cea care s-a calificat spre bucuria celui care mizase pe formația din Premier League.

Cel mai inspirat parior! A ghicit toate echipele calificate în sferturile Champions League. Biletul
Liverpool a fost ultima echipă care s-a calificat

Liverpool, ultima emoție de pe bilet

Atletico Madrid – Juventus avea șanse mici după prima manșă. Spaniolii s-au impus cu 2-0 pe Wanda Metropolitano și păreau scăpați în învingători. Italienii au afișat nervi mulți, vedeta Ronaldo părea că nu își găsește ritmul și bucureșteanul se pregătea să arunce la gunoi biletul. Trei goluri marcate de starul campioanei din Serie A au întors totul și Juventus s-a calificat.

Ultimul meci de pe bilet aproape că a trecut fără emoții. Liverpool a executat-o la retur pe Bayern Munchen, scor 1-3, chiar în Germania și cormoranii îl îmbogățeau pe parior. 4754, 55 de lei a câștigat acum pariorul la capătul unor săptămâni pline de emoții. Biletul a fost postat pe un forum al fanilor lui Liverpool.

  • 6 meciuri a avut pe bilet pariorul bucureștean