News

Cel mai mare secret al lui Nicolae Ceaușescu era dragostea pentru o altă femeie! Elena Ceaușescu nu a fost singura

18.06.2019 | 09:33
Nicolae Ceaușescu o iubea în secret pe cântăreața de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița Sursa foto: romaniadacia.wordpress.com

Fostul președinte comunist, Nicolae Ceaușescu avea o afinitate pentru cântăreața de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița (61 de ani). Era una dintre cele mai frumoase femei, iar bărbații cădeau la picioarele ei. Chiar și Nicolae Ceaușescu o considera drept ”cea mai frumoasă femeie din țară”.

Nicolae Ceaușescu era îndrăgostit de cântăreața, Matilda Pascal Cojocărița

Nicolae Ceaușescu o iubea în secret pe cântăreața de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița, dar din cauza statutului său a păstrat întotdeauna distanța. Pe vremea comunistă, vedeta era curtată de mulți bărbați, iar Ceaușescu nu a rămas indiferent la frumusețea și farmecele Matildei. Fostul președinte comunist o considera drept ”cea mai frumoasă femeie din țară”.

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artistă.”, povestește un apropiat al cântăreței. Matilda nu a fost invitată la nicio petrecere dată de Nicolae Ceaușescu pentru că soția acestuia, Elena Ceaușescu era geloasă. „ Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ura pentru Cojocărița”, a mai spus apropiatul cântăreței.

Matilda Pascal Cojocărița (61 de ani) s-a făcut remarcată la primul concurs de frumusețe feminină din România, care a avut loc în stațiunea Costinești. La momentul respectiv, cântăreața a ocupat locul 1 la concursul de Miss, desfășurat sub deviza „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. De atunci, vedeta a câștigat toate concursurile de Miss la care a participat, mai exact 8 concursuri.

Matilda Pascal Cojocărița a divorțat de primul soț, cu care are un băiat
Nicolae Ceaușescu o iubea în secret pe cântăreața de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița
Sursa foto: facebook.com

Matilda Pascal Cojocărița, carieră și căsnicie

Interpreta de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit prima dată în anul 1980. Bărbatul care o admira și o iubea nespus nu a putut să înțeleagă talentul și frumusețea cântăreței. Primul soț era gresiv și avea o doză de răutate greu de înțeles pentru vedetă. Când a simțit că nu mai poate îndura bătăile, Matilda a divorțat. Din prima căsătorie a rezultat un băiat. Mult timp, vedeta nu le-a spus părinților adevăratul motiv care a dus la despărțirea de primul soț. În prezent, cântăreața este căsătorită cu violonistul Ștefan Cigu. Cei doi, băiatul vedetei din prima căsnicie, dar și cei doi copii ai violonistului din căsnicia anterioară locuiesc la Bistrița. Toți cei trei copii au urmat tot cariere muzicale. Matilda și Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste fiind una dintre cele mai stabile relații din lumea muzicii populare.

De peste 20 de ani, Matilda Pascal Cojocărița este recunoscută ca fiind una dintre vocile de aur ale muzicii românești. Vedeta reușește că impresioneze prin vocea sa, dar și prin frumusețea și trăsăturile fizice cu care a fost înzestrată. Cântăreața are spectacole în lumea întreagă și este complimentată de cei mai puternici oameni din întreaga lume.