News

În 2003, Daniel Neculai câştiga 1.300.000$ la Loto 6/49! Cum arată şi ce s-a ales de el ACUM, după ce A PIERDUT TOT

Daniel Neculai Amariei, din localitatea suceveană Baia, a câştigat la vârsta de 17 ani premiul cel mare la Loto 6/49, de 1,3 milioane de dolari. În trei ani, a ajuns la sapă de lemn.  ...
04.05.2016 | 00:00
In 2003 Daniel Neculai castiga 1300000 la Loto 649 Cum arata si ce sa ales de el ACUM dupa ce A PIERDUT TOT

Daniel Neculai Amariei, din localitatea suceveană Baia, a câştigat la vârsta de 17 ani premiul cel mare la Loto 6/49, de 1,3 milioane de dolari. În trei ani, a ajuns la sapă de lemn.  

CLICK SUS PE GALERIA FOTO DE SUS PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ ACUM BĂRBATUL, DUPĂ CE A PIERDUT TOT!!!  

Povestea celui mai tânăr câştigător român la Loto 6/49 poate fi scenariul unui film bazat pe zicala “banii nu aduc fericirea”. Daniel Neculai Amariei, din comuna suceveană Baia, a câştigat în anul 2003, pe când avea doar 17 ani, marele pot la Loto: 1,3 milioane de dolari. Pentru că nu a ştiut să administreze mica avere, după mai puţin de trei ani, Daniel Neculai Amariei s-a trezit mai sărac decât era înainte de a da norocul peste el,s crie adevarul.ro.

Din banii câştigaţi, suceveanul le-a cumpărat celor patru fraţi câte un apartament, iar restul banilor “a reuşit” să-i risipească pe afaceri falimentare, pe tot felul de maşini scumpe, precum şi pe petrecerile stropite cu cantităţi considerabile de băuturi alcoolice.

Localnicii din Baia povestesc că toţi banii s-au dus rapid pe apa sâmbetei, deoarece tânărul a început “să-i arunce” în stânga şi-n dreapta. Daniel Neculai Amariei, fostul miliardar din Baia, nu a mai fost văzut de ani buni prin localitatea natală. Foştii lui consăteni nu mai ştiu mare lucru despre el, doar că locuieşte undeva prin Fălticeni, într-un apartament modest.

Afacerile falimentare, maşinile scumpe şi petrecerile cu nemiluita l-au ruinat

Averea dobândită fără muncă de bucovinean a adus totodată şi ghinionul în familia sa. La scurt timp, între părinţii lui Daniel Neculai Amariei au început să apară certuri tot mai dese, care au dus până la urmă la divorţ. Casa părintească a tânărului a fost vândută, sătenii din Baia aducându-şi şi acum aminte cum mama lui Dan a căzut în patima alcoolului, acesta fiind motivul pentru care tatăl fostului miliardar a decis să se separe de aceasta şi să plece de acasă.

Dan Amariei, tatăl lui Daniel Neculai, a investit o parte din banii câştigaţi de fiul său într-o firmă de transport internaţional, precum şi într-o fermă de păsări, ambele afaceri fiind deschise la Timişoara, însă până în 2007, tatăl fostului miliardar a reuşit să falimenteze ambele afaceri. Cel mai tânăr câştigător de la Loto a mai cumpărat prin intermediul tatălui mai multe terenuri agricole în judeţele Timiş şi Iaşi, însă între timp le-a vândut şi pe acestea deoarece a rămas fără bani.

Localnicii din Baia au povestit că Daniel a cheltuit o sumă mare de bani pentru mai multe maşini. Le-a vândut pe toate ieftin după ce a făcut un accident, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, şi a rămas fără permis de conducere. Două Audi A6, un BMW 320, un Hyunday, un Mercedes sunt doar câteva din maşinile pe care Daniel şi le-a achiziţionat după ce a pus mâna pe marele pot.

“Schimba maşinile ca pe ciorapi, iar petrecerile erau la ordinea zilei, de parcă banii câştigaţi aveau să nu se mai termine”, a spus unul dintre vecini pentru presa locală.

Consătenii lui Daniel îşi amintesc cum, în iarna anului 2003, tânărul a câştigat la Loto 6/49 suma de 42,5 miliarde de lei vechi, echivalentul a 1,3 milioane de dolari. La început nu avea bani nici de tren pentru a merge la Bucureşti să-şi ridice premiul. A fost nevoie să aştepte ca tatăl său să primească ajutorul social de la Primărie pentru a cumpăra un bilet spre Capitală. Dan era, în anul 2003, în clasa a X-a şi nu jucase în viaţa lui la Loto. Într-o zi, a mers împreună cu un coleg la o agenţie din localitatea Fălticeni, unde a completat cele 6 numere norocoase – 26, 30, 35, 40, 45, 49, pe care, după cum susţinea tânărul la acea vreme, le visase cu o noapte înainte.

În anul 2006, Daniel a început construcţia unei vile de mari dimensiuni, însă nu a reuşit să o mai finalizeze şi a vândut-o după mai puţin de un an unui bărbat din Fălticeni. Foştii săi vecini sunt mulţumiţi de faptul că fostul miliardar s-a mutat, deoarece în perioada în care îşi făcea veacul prin Baia organiza tot timpul petreceri, muzica fiind aproape mereu la maximum.

“După ce Dan (tatăl miliardarului) s-a mutat la Timişoara, iar cei cinci copii au plecat la Fălticeni, în casa din Baia a rămas doar soţia care a dat în patima alcoolului, vânzând totul de prin casă pentru un pahar de băutură. Cât timp aveau bani, petrecerile se ţineau lanţ, dar cum nu au ştiut ce să facă cu ei, aceştia s-au risipit repede, iar ei au rămas pe drumuri, fiind nevoiţi să vândă până şi căsuţa în care locuiau înainte de a da norocul peste ei”, a povestit Tudor Acatrinei, un localnic din Baia.

După estimările localnicilor, a tocat toţi banii în trei ani de la câştigarea marelui pot la Loto 6/49.

Iată ce spun unii dintre câştigătorii la Loto: “Banii picaţi din cer îţi pot lua minţile”

Când peste noapte afli că te-ai îmbogăţit cu 4,5 milioane de euro, dacă eşti mai slab de înger, ideea că eşti milionar poate să-ţi ia minţile! Nu o spun doar psihologii, ci şi persoane care s-au aflat în situaţia asta. În decursul anilor, Loteria Română a făcut mulţi oameni fericiţi, iar la extragerea de duminica trecută de la 6 din 49, un alt român a ghicit toate cele 6 numere, devenind astfel mai bogat cu 4,5 milioane de euro. Libertatea a stat de vorbă cu trei dintre cei care au reuşit să pună mâna pe potul cel mare de la Loto şi toţi au fost de acord că “banii picaţi din cer îţi pot lua minţile”. Iată ce l-au sfătuit ei pe proaspătul câştigător.

Gheorghe Breaban, câştig 1.500.000 €

Peste Gheorghe Breaban din Vicovu de Jos, judeţul Suceava, norocul a dat în februarie 2004, atunci când a câştigat la Loto peste un milion şi jumătate de euro, un apartament în Bucureşti şi un BMW. Poreclit în comună “miliardarul”, bărbatul şi-a ridicat cu banii câştigaţi două case şi a deschis o firmă de comercializare a materialelor de construcţie. El crede că ideal este ca sumele câştigate să fie investite. “Eu zic să investească într-o afacere care să garanteze profit în timp, poate în imobiliare. Dacă nu ştie cum să-şi drămuiască banii, îi va pierde repede, aşa cum au păţit şi alţi câştigători la Loto 6/49”, ne-a spus Gheorghe Breaban.

Adrian Tulumb, câştig 2.000.000 €

Adrian Tulumb (34 ani), din oraşul sucevean Fălticeni, a devenit bogătaş peste noapte în octombrie 2006, când a pus mâna pe potul cel mare de aproape două milioane de euro. Bărbatul recunoaşte că în momentul în care s-a văzut cu atâţia bani pe mână a fost luat de val, dar şi-a revenit cu timpul. El şi soţia şi-au ridicat o casă mare, şi-au luat două maşini de lux şi au investit banii în construcţii. “Sunt sigur că, dacă acela care a câştigat va face depozite mici la mai multe bănci, va avea de câştigat. Date fiind vremurile actuale vor apărea consilierii instituţiilor bancare care îi vor da sfaturi”, ne-a mărturisit Adrian Tulumb.

Nea Gică, câştig 5.000.000 €

La finalul anului trecut, bucureşteanul botezat de presă “nea Gică” a înhăţat potul cel mare de aproape 5 milioane de euro. Bărbatul locuieşte şi acum în vechea casă din cartierul Fundeni. “Domnule, eu tot un trai modest duc. O parte i-am transferat-o fiului meu, iar restul l-am depus în bancă, în două feluri. Am făcut un depozit, de la care îmi vine dobândă cam 1.000 de euro pe lună, şi o altă sumă am investit-o în titluri de stat, de unde se strânge dobândă după doi ani. N-am un leu în casă. Planul a fost făcut de un consilier de la bancă”, ne-a explicat “nea Gică”. De altfel, el crede că acesta este cel mai bun plan pentru cineva care se trezeşte cu un cont gras în bancă, în condiţiile în care până atunci era obişnuit cu un trai modest. “Banii se pot duce foarte uşor”, ne-a spus nea Gică.

 

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Care animale sunt mai inteligente, câinii sau pisicile. Misterul a fost deslușit
Care animale sunt mai inteligente, câinii sau pisicile. Misterul a fost deslușit
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”