Life

Cele 4 zodii care se despart în luna iunie 2020. Viața lor sentimentală nu va mai fi ce a fost

27.05.2020 | 13:12
Cele 4 zodii care se despart in luna iunie 2020 Viata lor sentimentala nu va mai fi ce a fost
4 zodii se despart de persoana iubită în iunie. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

4 zodii vor avea parte de neplăceri în luna iunie din punct de vedere amoros. Relațiile lor ajung la final pentru că își vor da seama că nu mai pot continua să facă parte din povești de iubire fără sens.

4 zodii care se despart în luna iunie 2020

Balanțele care formează de ceva vreme un cuplu își vor da seama vara aceasta că au nevoie de altceva. Toate planurile lor vor fi date peste cap, iar din iunie încolo vor dori mai degrabă să fie singure, să își pună ordine în gânduri.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute sub acest semn de aer se vor concentra pe alte lucruri în viață și, o perioadă, nu vor mai dori să audă de iubire.

Pe lista celor care se despart se află și Peștii. Acești nativi descoperă o infidelitate a partenerului de viață peste care nu pot trece nici cu o mie de scuze.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Nu vor fi, deci, ușor de înduplecat și vor alege să rupă pisica în două. De altfel, despărțirea le va prinde bine, chiar dacă momentul rupturii va fi unul destul de dificil, căci orice separare implică și suferință.

Și Fecioarele care sunt implicate într-o relație vor avea parte de un sfârșit la care nu se așteptau. Unele lucruri nu mai pot fi tolerate de acestea, așa că decid ca fiecare să meargă pe drumul său.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor compensa pe plan profesional, unde vor avea într-adevăr un succes colosal. Chiar ar putea să surprindă cu ideile lor.

Printr-o despărțire vor trece și Berbecii. Multe din promisiunile pe care le-au făcut nu au fost duse la capăt, iar asta nu va mai putea fi tolerat de sufletul lor pereche.

ADVERTISEMENT

Berbecii nu vor suferi atât de mult precum celelalte trei zodii, căci ei trec ușor peste despărțiri. Ba chiar își vor găsi o altă persoană la scurt timp. Așadar, tot răul spre bine!

 

ADVERTISEMENT