Life

Gemenele Timofte au dezvăluit zilele norocoase din mai pentru fiecare zodie. Vin bani mulți pentru acești nativi

Gemenele Adina și Oana Timofte au anunțat zilele norocoase din luna mai, pentru toate zodiile. Se anunță mulți bani pentru acești nativi.
25.04.2024 | 10:26
Gemenele Timofte au dezvaluit zilele norocoase din mai pentru fiecare zodie Vin bani multi pentru acesti nativi
Zilele norocoase din mai pentru fiecare zodie, anunțate de gemenele Timofte. Sursa foto: Captură YouTube, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gemenele Adina și Oana Timofte au spus care sunt zilele norocoase din mai pentru fiecare zodie. Acești nativi se vor bucura de bani mulți în următoarea perioadă.

Gemenele Timofte au spus care sunt zilele norocoase din mai pentru fiecare zodie. Se vor bucura de mulți bani

În luna mai, multe zodii se vor bucura de noroc în plan financiar. Acestea e vor putea face remarcate la job. Nativii vor câștiga bani mai ușor decât în mod obișnuit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vor apărea diverse oportunități pentru fiecare semn zodiacal. Gemenele Adina și Oana Timofte au mai precizat, totodată, că deciziile luate în mai vor influența destinul fiecărui nativ în următorii 14 ani.

Fiecare nativ va avea, în luna mai, anumite zile norocoase, în funcție de data nașterii. Potrivit specialistelor, Berbecii născuți în zilele de 5, 11 și 14 vor avea cel mai mult noroc în zilele de 7, 13, 16, 26, 29.

ADVERTISEMENT

În cazul Taurilor (născuți pe dățile de 18 sau 12), zilele norocoase vor fi 4, 9, 10, 13, 19,. Pentru Gemeni (născuți pe 4, 9, 11), acestea vor fi 3, 17, 20, 24, 28.

Pentru Racii născuți pe data de 7, 12 sau 14, zilele cu impact vor fi 4, 5, 11, 14, 30. De asemenea, zilele norocoase pentru Lei vor fi 7, 9, 19, 28, 29. Acestea sunt valabile pentru cei născuți în zilele de 1, 5 și 15.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor avea cel mai mult noroc în zilele de 3, 4, 9, 11, 26, acest lucru fiind valabil pentru zodiile născute pe 2, 3 sau 5. În cazul Balanțelor născute pe 10, 11 sau 14, zilele norocoase vor fi 2, 9, 11, 16, 29.

Zilele cu impact pentru Scorpioni vor fi 4, 16, 21, 24, 25 și îi vizează pe cei născuți pe 4, 6 sau 13. Săgetătorii (născuți pe 9, 11 sau 13)vor avea noroc în zilele de 6, 10, 18, 25, 27, au mai spus gemenele Adina și Oana Timofte.

ADVERTISEMENT

Nativii Capricorn născuți pe 1, 10 sau 11 vor avea noroc în zilele de 2, 11, 21, 23, 26, iar Vărsătorii născuți pe 3, 13 sau 14 vor avea 6, 8, 17, 23, 27 ca zile cu impact. În cazul Peștilor, zilele norocoase sunt 8, 9, 20, 22, 26, fiind vizați cei născuți pe 8, 11 sau 14.

Ce se întâmplă în ultimele zile din aprilie

Stabilirea intențiilor este favorizată de Luna Plină de pe 24 aprilie. Până la începutul lui mai, nativii trebuie să ia decizii, după cum îndeamnă specialistele.

Deciziile luate trebuie să fie mai ales din punct de vedere financiar. Hotărârile trebuie puse în practică în primele zile ale lunii viitoare. Tot în perioada următoare, zodiile ar putea scăpa de datorii.

“Este perioada în care știm ce vrem să facem în perioada asta și mai ales acum, la final de aprilie, când de ieri a început fenomenul de Lună Plină, în următoarele trei-patru zile putem face acea listă cu intenții”, au spus gemenele Adina și Oana Timofte la Antena Stars, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul...
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan....
De ce votează Nadia Comăneci pe Gabriela Firea, iar Băsescu pe Nicușor Dan. Candidații la Primăria Bucureștiului, validați de personalități
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se...
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se înmulțesc haotic”