Life

Care sunt cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești. Actorii sunt împreună și în viața reală

Iată care sunt cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești. Actorii enumerați în rândurile de mai jos sunt împreună și în viața reală, iar unii chiar s-au căsătorit.
21.02.2022 | 19:02
Care sunt cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialele turcești sunt urmărite de telespectatorii din întreaga lume, iar unele cupluri de actori s-au îndrăgostit și în viața reală.

Scenariile originale, decorurile fabuloase și actorii i-au cucerit pe cei de acasă. Mulți actori renumiți s-au cunoscut pe platourile de filmare. Unii dintre aceștia s-au îndrăgostit și au rămas împreună până în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

Cuplul format din actorii Burak Özçivit și Fahriye Evcen este unul dintre cele mai apreciate de telespectatorii din întreaga lume.

Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești

Serialele turcești au cucerit fanii din toată lumea și mulți dintre actorii cunoscuți s-au îndrăgostit de colegii lor de platou.

ADVERTISEMENT

Burak Özçivit (37 de ani) și Fahriye Evcen (35 de ani) s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul de epocă  “Çalikușu”, difuzat în perioada 2013 – 2014.

S-au îndrăgostit unul de celălalt pe parcurs, iar în 2015 au jucat împreună în filmul “Așk Sana Benzer”, potrivit kanald.ro. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017. În 2019 a venit pe lume primul lor copil, un băiețel pe nume Karan.

ADVERTISEMENT

Fahriye Evcen este de origine germană și a jucat în mai multe producții de succes. Printre acestea se numără “Cennet” (2007), “Signora Enrica” (2011) sau “Kurt Seyit ve Şura” (2014) În prezent este actriță în serialul “Alparslan: Büyük Selçuklu”, care a debutat în 2021.

Actorii Berguzar Korel (39 de ani) și Halit Ergenc (51 de ani) s-au cunoscut în 2006, pe platourile serialului “1001 de nopți”.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au îndrăgostit și au ajuns să formeze un cuplu și în viața reală, iar în 2007 Halit a divorțat de prima sa soție, Gizem Soysaldı. A cerut-o în căsătorie pe Berguzar în 2009, fiind femeia care i-a dăruit primul copil, Ali.

Fiul lor are acum 15 ani. Cei doi actori au devenit părinți de două ori în ultimii trei ani. Berguzar Korel a adus pe lume un băiat și o fată, iar acum formează o familie mare și fericită.

Doi actori se vor căsători anul acesta

Özge Gürel (35 de ani) și Serkan Çayoğlu (34 de ani) s-au cunoscut tot la filmări, iar în această vară se vor căsători. S-au cunoscut în 2014, atunci când filmau pentru serialul “Sezonul cireșelor” (“Kiraz Mevsimi”).

Fanii au fost foarte încântați să vadă că sunt împreună în viața reală. Cei doi actori formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri de actori din Turcia.

În 2021 și-au petrecut vacanța de vară în America, acolo unde actrița a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a acceptat fără ezitare, așa cum era de așteptat.

Neslihan Atagal (29 de ani) și Kadir Dogulu (39 de ani) se cunosc din 2013, atunci când filmau pentru îndrăgitul serial “Un destin la răscruce”.

Cei doi au ajuns să fie împreună și dincolo de camerele de filmat, iar în 2016 și-au unit destinele într-o locație de vis, chiar pe malul Bosforului.

La nunta celor doi actori au venit rude, prieteni, dar și colegi de breaslă. Încă de când s-au căsătorit, Neslihan și Kadir vor să devină părinți, dar momentan nu au copii. Speră ca în viitorul apropiat să-și strângă bebelușul în brațe.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori