Life

Cele mai populare jocuri pe telefon. De unde le poți descărca gratis

Cele mai populare jocuri pe telefon și locul de unde pot fi descărcate fără să plătești. Lista jocurilor care au scris istorie
09.02.2023 | 17:30
Cele mai populare jocuri pe telefon De unde le poti descarca gratis
Cele mai populare jocuri pe telefon. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cele mai populare jocuri pe telefon sunt cele apărute cu ani în urmă. Punctează însă și altele lansate recent. Jucătorii au la dispoziție numeroase jocuri gratuite pe care le pot descărca. Indiferent dacă preferi puzzle-urile sau jocurile de aventură sau strategie, există posibilități pentru toată lumea.

Cele mai populare jocuri pe telefon, de unde le descarci

Jocurile pe telefon reprezintă un mod plăcut de a petrece timpul. Când nu ai foarte multe de făcut sunt perfecte. Fie că ești acasă sau într-un mijloc de transport în comun, una dintre cele mai bune modalități de a face ca timpul să treacă mai repede este să scoți telefonul și să te joci.

ADVERTISEMENT

În plus, multe jocuri sunt interactive și amuzante. Este motivul pentru care îi atrag pe utilizatori. Provocările și misiunile pe care acestea le au te fac să îți dorești să treci mai departe. Sunt multe jocuri gratuite, deși unele pot percepe și plăți suplimentare.

Cele mai populare jocuri pe telefon sunt cele cu sistemul de operare Android. Posesorii trebuie să știe că există o multitudine de jocuri pe care le pot descărca gratuit. Există numeroase jocuri de puzzle, de curse sau de strategie pe care le poți descărca pentru a te destinde.

ADVERTISEMENT

Jocurile enumerate în continuare pot fi descărcate gratuit de pe Google Play Store (Magazin Play). Aplicația este disponibilă pe orice telefon cu Android. În același timp, jocurile se regăsesc și pe iOS. Consultă lista de mai jos și află care dintre aceste jocuri ar fi pe placul tău.

Lista jocurilor pe care le poți juca pe telefonul tău

Apex Legends Mobile este un shooter battle royale. E asemănător cu Fortnite și PUBG New State, însă are niște controale mult mai bune. Vorbim despre câteva moduri de joc diferite și abilități mai captivante. Jocul este unul destul de nou, însă a avut peste zece milioane de descărcări în prima lună de la lansare.

ADVERTISEMENT

PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) Mobile, publicat de Tencent Games, a început să fie lansat treptat din 19 martie 2018. Este unul dintre cele mai descărcate jocuri pe Android, dar și pe iOS. Deși poate fi descărcat gratuit, există și achiziții în aplicație. Le poți face dacă vrei să ai abilități în plus.

Printre cele mai populare jocuri pe telefon, în mod special pe Android este Call of Duty: Mobile. Oferă un mod PvP online FPS tradițional, precum și un battle royale cu 100 de jucători. Sunt foarte multe lucruri pe care jucătorii trebuie să le facă, motiv pentru care jocul este atât de captivant. Se poate juca multiplayer sau battle royale, jocul fiind foarte atractiv, potrivit techcafe.ro.

ADVERTISEMENT

Grid Autosport este un joc de curse cu grafică foarte bună, comenzi excelente și conținut divers, precum și mai multe stiluri de curse din care poți alege numeroase mașini de deblocat. Nu există publicitate sau achiziții în aplicație, așa că nu vei mai avea această grijă.

League of Legends: Wild Rift este un MOBA mobil foarte popular printre jucători. Meciurile durează doar 15-20 de minute, acest aspect fiind unul foarte important pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție pentru a se juca, chiar și pe telefon. Jocul este unul corect și nu poți trișa pentru a obține victoria. A intrat însă definitiv în categoria cele mai populare jocuri pe telefon

Cele mai populare jocuri pe telefon, cărți, puzzle, sport și aventuri

Unul dintre cele mai noi jocuri de pe Android este Legends of Runeterra. Este un joc de cărți asemănător cu Hearthstone. Jucătorii colectează cărți și eroi, după care construiesc pachete de cărți pentru a învinge adversarii online. În joc există 24 de campioni diferiți din care poți să alegi, ceea ce face ca experiența să fie una plăcută.

Brawl Stars este un joc multiplayer online cu elemente MOBA. Jucătorii intră în meci cu câțiva coechipieri, se luptă cu adversarii și încearcă să câștige, fiind disponibile mai multe moduri de joc. Modul Gem Crab presupune o bătălie 3v3 pentru a colecta 10 pietre prețioase, dar și pentru a rezista până la finalul cronometrului.

De asemenea, în modul Best Fight (PvE), o echipă de trei Brawler se luptă cu un Robot Boss și cu slujitorii săi roboți. Evenimentul devine mai dificil pe măsură ce jucătorii trec de la o etapă la alta. Jocul se poate juca singleplayer sau multiplayer, iar comenzile sunt foarte simple.

Stardew Valley este un joc simulator de agricultură cu o grafică excelentă, dar și cu multe activități. Totul începe cu o fermă ruinată, care trebuie construită de la zero pentru a avea farmecul de altădată. Punctează serios în categoria cele mai populare jocuri pe telefon.

Jucătorii trebuie să prindă pește, să crească culturi și animale, dar și să interacționeze cu diverși orășeni. Mai mult, jucătorii au abilitatea de a se căsători și de a-și întemeia o familie, existând numeroase posibilități în joc.

The Room este o serie de jocuri de puzzle foarte apreciată de jucătorii de mobil. Aceste jocuri se desfășoară într-o serie de camere, fiecare având propriul set de obiecte și puzzle-uri misterioase. Jucătorii trebuie să rezolve puzzle-uri și să evadeze pentru a trece la camera următoare.

Minecraft și Pokemon GO, la mare căutare și în prezent

Minecraft se numără printre cele mai populare jocuri pe telefon din lume și există o variantă și pentru mobil. E un joc pe care oricine îl poate juca și care te plasează  într-o lume unde poți mina resursele și construi structuri. Jocul are mai multe moduri, unul de supraviețuire și altul creativ. De altfel, jocul se actualizează destul de des și poate fi jucat online, cu prietenii, dar și offline, în modul single player.

Pokemon GO a fost foarte popular mai ales în vara anului 2016, fiind unul dintre cele mai jucate jocuri Android de până acum. E un joc de realitate augmentată care presupune ca jucătorii să se plimbe prin lumea reală și să prindă Pokemoni, dar și să ducă la bun sfârșit misiuni secundare. Chiar și acum, jocul continuă să se actualizeze pună noi caracteristici la dispoziția jucătorilor.

Un alt joc apreciat este Roblox, de tip sandbox, cu mult conținut și cu multe sarcini. Jucătorii au abilitatea de a vedea lumile create de alții sau pot crea chiar ei propriul joc. Oricine poate intra și juca, indiferent pe ce device se află, deoarece aplicația mobilă are un suport complex cross-platform.

Genshin Impact este un alt joc apreciat pe Android, de acțiune și aventură. Lumea jocului este alcătuită din magia elementară, dragoni, monștri, spirite, dar și alte elemente fantastice. Jucătorii vor avea parte de numeroase provocări în joc, având posibilitatea de a fi ajutați de prieteni sau de puteri.

Apărut în 2020, Sky: Children of Light este un joc de aventură cu șapte lumi pe care le poți explora, precum și cu o diversitate de caractere pe care le poți personaliza după bunul plac. E de departe printre cele mai populare jocuri pe telefon. Grafica este una foarte bună, iar jucătorii pot interacționa fără un chat vocal sau text, însă sunt disponibile chat-uri text.

ADVERTISEMENT
Tags: