Life

Cele mai rele și cele mai sufletiste zodii. Racii și Gemenii, la poluri opuse

23.07.2020 | 17:38
Cele mai rele si cele mai sufletiste zodii Racii si Gemenii la poluri opuse
Zodii bune versus zodii rele. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm un horoscop ceva mai atipic: cele mai rele și cele mai sufletiste zodii. 6 din nativi sunt recunoscuți pentru parșivitatea lor, iar ceilalți 6 pentru că au un suflet uriaș.

Cele mai rele și cele mai bune zodii

Să începem cu zodiile sufletiste. Pe listă se află Fecioarele, Săgetătorii, Gemenii, Taurii, Berbecii și Vărsătorii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, chiar dacă par foarte dure și comunică de multe ori brutal, sar în ajutorul celor din jur și au întotdeauna o soluție și o vorbă bună pentru cei aflați în suferință.

Generoși sunt și Gemenii, care rup pâinea de la gură pentru ca omul de lângă ei să nu simtă foamea.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii și Vărsătorii sunt recunoscuți, de asemenea, pentru felul lor protector, pentru modul în care îi adună pe cei dragi în jurul lor de fiecare dată. Sunt foarte pricepuți la a face ordine și pace.

Taurii și Berbecii sunt mai rezervați și le place să îi ajute pe ceilalți în tăcere, punctual, fără mare tam-tam și fără să reproșeze la infinit implicarea lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Peștii le fac rău celorlalți mai ales bârfind

Iar acum să trecem la zodiile… rele. Evident, aici intră cealaltă jumătate a zodiacului: Racii, Leii, Balanțele, Scorpionii, Capricornii și Peștii.

Racii sunt foarte dramatici și aleg de foarte multe ori cartea răzbunării atunci când doar simt că le este subestimată persoana.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt recunoscuți pentru strategiile lor malefice în obținerea anumitor scopuri. Sunt cei mai parșivi și cei mai buni actori atunci când trebuie să se prefacă pentru a ajunge departe.

Leii sunt extrem de egoiști. Prin urmare, ei nu pot înțelege actele caritabile mereu ori ajutorarea celor din jur fără a primi ceva în schimb.

Peștii și Balanțele sunt răi de gură și îi pot face să sufere pe cei din jur cu bârfele pe care le spun sau le alimentează despre ei.

 

ADVERTISEMENT