Fotbal international

Cele mai tari glume după ce Tottenham a eliminat Manchester City! ”Aguero își prelungește contractul pe 50 de ani”. VIDEO

18.04.2019 | 08:59
Cele mai tari glume dupa ce Tottenham a eliminat Manchester City Aguero isi prelungeste contractul pe 50 de ani VIDEO

Eliminarea echipei Manchester City de către Tottenham Hotspur în sferturile de finală ale Champions League a dat startul unei serii interminabile de glume pe rețelele de socializare. Fanii din întreaga lume au râs de trupa spaniolului Josep Guardiola, care pentru al treilea sezon consecutiv ratează accederea în semifinalele celei mai importante competiții la nivel de cluburi.

Cele mai tari glume după ce Tottenham a eliminat Manchester City

Manchester City și Tottenham Hotspur au oferit un meci nebun în returul sferturilor de finală, iar ”cetățenii” au fost eliminați deși s-a impus cu 4-3. În minutele de prelungire, Raheem Sterling a marcat pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru o poziție de ofsaid după intervenția VAR. Astfel, Spurs a acces pentru prima dată în semifinalele Champions League.

Momentul când arbitrul turc Cuneyt Cakir a pus capăt jocului dintre Manchester City și Tottenham a dat drumul glumelor pe rețelele de socializare. ”Breaking: Sergio Aguero își prelungește contractul cu Manchester City pe 50 de ani”, a scris unul dintre fani, cu referire la faptul că atacantul argentinian a declarat cu ceva vreme în urmă cu va rămâne la echipă până va câștiga Champions League.

Josep Guardiola în genunchi și cu capul în mâini după eliminarea lui Manchester City din Champions League
Josep Guardiola în genunchi și cu capul în mâini după eliminarea lui Manchester City din Champions League

Suporterii nu l-au iertat nici pe Guardiola

”A cheltuit 2 miliarde de lire sterline pentru a fi eliminat de șoldul lui Fernando Llorente”, a scris un internaut, care face referire la transferurile făcute de Guardiola. Un fan a scris: ”Manchester City a câștigat, a remizat și a pierdut… toate în același meci”, în timp ce un altul a postat nou tricou al celor de la Tottenham în care sponsor principal este VAR. Alte postări ale pasionaților de fotbal includ diferite videoclipuri în care se glumește pe seama eliminării ”cetățenilor”.

La finalul întâlnirii de pe Etihad Stadium, Josep Guardiola a acuzat faptul că formația sa primește mult prea ușor goluri, dar i-a lăudat pe fani pentru atmosfera creată. Spaniolul nu a vrut să vorbească despre golul anulat în minutele de prelungire și a spus că se gândește deja la meciul din campionat cu Tottenham, care poate fi decisiv în lupta pe care ”cetățenii” o au cu FC Liverpool pentru câștigarea titlului.